Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna 2-0. ”Lupii galbeni” revin în Casa Liga 1!

Liga II Publicat pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20696774/1/c2g9mjbjogfkotbiownhztvlmwfinjbiztu0nze0ymzkzjq-thumb.jpg

 Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna a fost partida care i-a readus pe ”lupii galbeni” pe scena fotbalului din Casa Liga 1.

Meciul a fost unul spectaculos, în care ploieştenii au marcat două goluri de senzaţie, prin Mario Bratu. Primul gol, marcat în repriza întâi, a fost cu un şut de la distanţă, în forţă, iar al doilea gol a venit din lovitură liberă.

Petrolul a avut şi un om eliminat. Este vorba de Jarovic, care şi-a lăsat echipa în 10 oameni după ce şi-a lovit adversarul cu cotul. Până la final nu au mai fost faze de poartă notabile şi fanii Petrolului au intrat pe teren să sărbătorească promovarea.

Petrolul - Concordia 2-0 (Bratu M. 36', 48').

Echipele de start:

  • Petrolul : Raul Avram - Sergiu Pîrvulescu, Marian Huja, Bart Meijers, Valentin Ţicu - Takayuki Seto, Eugeniu Cebotaru - Mario Bratu, Marius Cioiu, Simon Măzărache - Senad Jarovic
  • Concordia: Marius Aldescu - Florin Borţa, Raul Palmeş, Andrei Marc, Alexandru Cherecheş - Dorin Codrea - Lucian Ion, Răzvan Matiş - Adrian Voicu, Nini Popescu, Nemanjua Sokovic

 

Minutul 90+3: Final de partidă!

Minutul 89: Borţa vede cartonaşul galben.

Minutul 76: Dublă schimbare la Petrolul Ploieşti, ies Bratu şi Măzărache şi intră Constantinescu şi Pashov.

Minutul 75: Schimbare la Concordia, iese Voicu şi intră Batin.

Minutul 66: Schimbare la Concordia Chiajna, iese Popescu şi intră Pîrvulescu 

Minutul 60: Schimbare la Petrolul Ploieşti, iese Cioiu şi intră Tucaliu.

Minutul 58: Jarovic este eliminat după ce îşi loveşte adversarul cu cotul, Petrolul rămâne în 10 oameni. 

Minutul 56: Galben văzut de Plazonja, după un fault.

Minutul 48: Gol marcat de Petrolul, Mario Bratu face ”dubla”, după o execuţie plasată din lovitură liberă.  

Minutul 46: A început a doua parte!

Minutul 46: Schimbări la ambele echipe, la oaspeţi au ieşit Sokovic şi Ion şi au intrat Roşu şi Plazonja, iar la Petrolul a ieşit Seto şi a intrat Chindriş.

Minutul 45+4: Final de primă repriză!

Minutul 38: Gol marcat de Petrolul Ploieşti, prin Mario Bratu, care are o execuţie senzaţională de la distanţă şi îi duce pe ”lupii glabnei” în avantaj. 

Minutul 20: Ocazie mare Petrolul Ploieşti, Mario Bratu a avut o execuţie frumoasă din întoarcere, dar Aldescu a fost pe fază şi a reţinut mingea.

Minutul 15: Meciul a fost reluat.

Minutul 10: Partida a fost întreruptă din cauza fumigenelor aruncate din tribune. 

Minutul 7: Ocazie bună pentru Petrolul, Mario Bratu îl întinde serios pe portarul Chiajnei, cu un şut de la distanţă, iar acesta respinge în corner. 

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Ploieştenii sunt foarte aproape de atingerea obiectivului din acest sezon şi anume promovarea în Casa Liga I. Aceştia au dominat tot sezonul regulat, dar au avut ceva probleme în play-off, unde au reuşit să adune doar 2 victorii din 8 partide. 

În momentul de faţă ”Lupii galbeni” se află pe prima poziţie, la 2 puncte de Hermannstadt şi ”U” Cluj, care se vor întâlni etapa viitoare. În cazul unei victorii cu Concordia, ploieştenii vor fii la 5 puncte de ambele urmăritoare şi au locul 2 asigurat indiferent de rezultatele din celelate partide.

Petrolul a reuşit să o învingă de două ori cu 1-0 pe Concordia Chiajna în acest sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele