Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Petrolul - ”U” Cluj 1-1. Remiză spectaculoasă pe caniculă

Superliga Publicat pe 16 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21257418/2/pet-u.jpg

Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din prima etapă a Superligii. Constantin Budescu a ratat un penalty.

 Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti în minutul 14, prin Chipciu, care a şutat la colţul lung după o pasă primită de la Dan Nistor. Petrolul a replicat prin golul reuşit de Alexandru Musi, în minutul 29, din pasa lui Ţicu. Clujenii au mai avut o bară, în minutul 45+2, prin Popadiuc, iar ploieştenii au replicat prin bara lui Grozav, din minutul 49.

În minutul 56 arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti pentru Petrolul, după un henţ în care al lui Piţian şi după consultarea VAR. A executat Budescu, în minutul 59, dar Gorcea a apărat. Zima a salvat gazdele de la primirea unui gol în minutul 70, la ocazia lui Chipciu, şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

VIDEO | Petrolul - ”U” Cluj 1-1 (Musi 29 / Chipciu 13), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Garutti, Ţicu (cpt.) - Jair, Jefferson, Diomande, Musi - Petrovic, Grozav
  • ”U” Cluj: Gorcea - Dimitrov, Piţian, Mitrea, Vătăjelu - Bic, Bordeianu - Chipciu, Nistor, I. Stoica - Popadiuc      

Minutul 90+9: Fluier final! Se termină 1-1.

Minutul 70: Chipciu scapă singur cu Zima, dar portarul celor de la Petrolul respinge.

Minutul 57: Piţian comite henţ în careu, iar arbitrul dictează penalty după consultarea VAR. Budescu execută slab, pe centrul porţii, iar Gorcea scoate.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+1: Ocazie mare pentru ”U”! Popadiuc este lansat perfect în careu şi preia dintr-o poziţie complicată. Atacantul trage în bara porţii lui Zima.

 

Minutul 29: GOL Petrolul! Gazdele plimbă foarte bine mingea, care ajunge la tânărul Musi, ce marchează cu o execuţie din întoarcere din 5 metri.

Minutul 13: GOL ”U” Cluj! Chipciu păcăleşte defensiva adversă şi înscrie cu un şut pe jos, după o lovitură liberă. Portarul Zima a reacţionat târziu.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Petrolul a încheiat stagiunea trecută pe poziţia a opta din play-out, dar a încheiat sezonul cu două înfrângeri. În cele 6 meciuri amicale din acestă vară ”lupii galbeni” nu au reuşit să se impună, reuşind doar două egaluri şi patru înfrângeri.

De cealaltă parte, ”U” Cluj nu s-a descurcat mai bine în partidele de pregătire şi au aceleaşi rezultate ca ploieştenii: două egaluri şi patru înfrângeri. ”Şepcile roşii” au încheiat sezonul trecut pe locul 10 în play-out şi au ajuns în finala Cupei României, pierdută în faţa lui Sepsi cu scorul de 1-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria cu 2-0 a clujenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele