Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

VIDEO | Poli Iaşi e aproape retrogradată, dar Nicolo Napoli e mulţumit. "Băieţii au jucat bine, chiar dacă au fost greşeli. Arbitrul ne-a furat"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20161794/3/dpt-6955.jpg

Poli Iaşi are patru înfrângeri în şase meciuri din play-out-ul Ligii 1 şi rămâne ultima clasată. După eşecul cu Dinamo, scor 1-2, în direct pe Look Sport, antrenorul Nicolo Napoli a avut un discurs surprinzător. Italianul s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă a recunoscut că au fost făcute erori grave în apărare. Napoli a adus în discuţie şi arbitrajul lui Horaţiu Feşnic.

Dinamo a deschis scorul la Iaşi în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Rezultatul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

"Cred că băieţii au făcut un joc foarte bun în prima repriză. În repriza a doua, am făcut greşeli de pase. Dar cred că arbitrul ne-a furat un fault clar, le-a permis celor de la Dinamo să ne atace. De acolo, a ajuns 2-1 pentru ei.

Cred că a intervenit oboseala în repriza a doua, se joacă din trei în trei zile, dar nu căutăm scuze. Băieţii au jucat bine, aşa cred. Au fost cadouri din partea noastră, greşeli, dar sunt mulţumit de băieţi, păcat de rezultat.

Nu vreau să vorbesc despre absenţe... cine lipseşte nu poate juca. Încerc să fac echipa cât mai bine. Nu ştiu dacă s-a jucat retrogradarea, trebuie să vorbim cu jucătorii. Cât timp mai sunt speranţe, eu rămân aici. Încercăm să câştigăm ultimele trei meciuri, poate ne şi ajută alte echipe. Urmează un meci foarte greu cu UTA, dar toate meciurile din play-out sunt grele, e nevoie mare de puncte", a spus Nicolo Napoli.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20161794/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele