Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Poli Iaşi - FC Botoşani 1-1. Remiză echitabilă în derby-ul moldav

Superliga Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21317943/1/fc-botosani-otelul-galati-superliga-superbet-19-08-2023.jpg

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FC Botoşani, în etapa a noua din Superligă.

După o primă repriză fără gol, dar cu câteva faze de poartă, oaspeţii au deschis scorul în startul reprizei secunde, când Şeroni a primit de la Eduard Florescu şi l-a învins pe Silviu Lung jr. FC Botoşani a avut un gol anulat, la Pinson, în minutul 65, iar gazdele au profitat, egalând în minutul 69, prin Gheorghiţă. S-a încheiat la egalitate 1-1, Poli Iaşi ocupă locul 14, cu 7 puncte, iar FC Botoşani rămâne pe ultimul loc, cu 5 puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - FC Botoşani 1-1 (Gheorghiţă 69 / Şeroni 47), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: S. Lung – Martac, F. Ilie, Samayoa, R. Ispas – R. Alin, M. Bordeianu, Marchioni – Gheorghiţă, Vojtus, R. Ion
  • FC Botoşani: Ducan – Adams, J. Pius, Şeroni, Ţigănaşu – G. David, Dican, Florescu, Pinson – M. Ilicic, Kablan Davy N’Goma

Minutul 90+4: Fluier final! Se termină 1-1.

Minutul 69: GOL Poli Iaşi! Adams comite o mare eroare. Ispas profită şi centrează pe 5 metri, de unde reia Gheorghiţă.

Minutul 64: Ilicic profită de un contraatac şi rămâne singur cu Lung, însă alege să paseze la Pinson, care marchează. Reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 47: GOL Botoşani! Şeroni profită de o eroare de marcaj şi înscrie după un corner.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 33: Lung intervine providenţial la lovitura cu capul trimisă de Şeroni, după o lovitură liberă.

Minutul 15: Roman bate o lovitură liberă ce atinge zidul, cu ceva noroc mingea ajunge la Bordeianu, care reia. Ducan prinde în doi timpi.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Poli Iaşi vine după victoria cu 2-0 în deplasarea de la ”U” Cluj, a doua din acest sezon, după ce prima oară s-a impus cu 3-1 în faţa Farului. Ieşenii se află pe locul 15 în clasament şi au înregistrat şase eşecuri în Superliga până acum.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe ultimul loc în clasament, la două puncte de Poli Iaşi şi vine după egalul din runda trecută cu FC Hermnnstadt, scor 2-2. Formaţia antrenată de Dan Alexa a înregistrat patru egaluri şi patru înfrângeri în campionat, până în acest moment.

Ultimul meci oficial jucat între cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui FC Botoşani cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele