Ultima oră
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”

VIDEO | Poli Iaşi – Gloria Buzău 1-1. Gazdele sunt pe primul loc în eşalonul secund

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21078366/3/pol-buz.jpg
 
Politehnica Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, în etapa a doua a play-off-ului din Liga 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 31, prin Cătălin Hlistei, la o greşeală a portarului advers, Stoian. Oaspeţii au egalat imediat după pauză, în minutul 47, prin Viktor Angelov.

Politehnica Iaşi a trecut pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte, la cinci puncte de următoarea echipă cu drept de promovare, Oţelul Galaţi, care a adunat 39 de puncte. Pe locul secund se află CSA Steaua, cu 43 de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi – Gloria Buzău 1-1 (Hlistei 31 / Angelov 47), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Risto - Kouadio, Plămadă, Katanec, Ştefanovic - Itu, Vaşvari, Roman - Musi, Vojtus, Hlistei
  • Gloria Buzău: Stoian - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Gaitan, Lopez - Lazar, Angelov, Greu - Boiciuc

Minutul 47: GOL Gloria Buzău! Angelov este lansat perfect şi scapă singur cu portarul Risto, pe care îl învinge cu o execuţie elegantă din scăriţă.

Minutul 45+3: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Roman scapă în stânga şi scoate la Itu, care însă trage modest din marginea careului.

 

Minutul 31: GOL Poli Iaşi! La un corner portarul Stoian iese pe sub mingea, cu ceva noroc mingea ajunge la Hlistei, care deschide scorul din interiorul careului şi bifează al 7-lea gol stagional.
 

 
Minutul 1: A început partida!
---------------------------------
 
Trupa lui Leo Grozavu a terminat cu brio sezonul regular, iar în play-off a debutat cum nu se putea mai bine. Ieşenii au învins în derby-ul Moldovei pe Oţelul, chiar la Galaţi, şi sunt pe cai mari. Însă victoria din faţa rivalilor gălăţeni ar fi cu adevărat ciobită în cazul unui pas greşit cu Gloria Buzău.
 
În sezonul regular, Poli Iaşi s-a impus greu, la limită, 1-0 cu Gloria Buzău, în Copou. Între timp, Iaşul a luat avânt şi a terminat sezonul regular pe locul secund, dar la egalitate de puncte cu liderul Steaua.
 
În acest moment, înaintea meciurilor din etapa a doua, Poli e a doua în clasament. Ieşenii au 33 de puncte, la fel ca Steaua, dar un golaveraj mai slab. În schimb, Gloria Buzău e pe locurile 4-5, la egalitate cu Dinamo, are 32 de puncte şi se menţine în cărţi pentru cel puţin un loc de baraj.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele