Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | Poli Iaşi - Hermanstadt 1-3. Meci spectaculos în Copou! Au fost mai multe controverse

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21261916/1/fc-universitatea-cluj-fc-hermanstadt-superliga-superbet-08-10-2022.jpg

Hermannstadt a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a doua din Superligă

La Iaşi, gazdele au avut o bară în minutul 10, prin Alin Roman, dar cei care au deschis scorul au fost sibienii. Neguţ a profitat de o gafă a unui ieşean, a făcut o cursă până în careu, unde i-a pasat lui Silviu Balaure şi acesta a înscris. Gazdele au mai avut o ocazie, prin Andrei Gheorghiţă, în minutul 25, şi la pauză a fost 1-0 în favoarea sibienilor.

În minutul 57 Silviu Balaure a primit o pasă în careu de la Dragoş Iancu, a pătruns şi a marcat pentru 2-0. Ieşenii au replicat prin Jatoba, care a primit de la Luis Phelipe şi a înscris, reducând din diferenţă. Gazdele au rămas însă în zece din minutul 81, după eliminarea lui Robert Ion – intrare tare la Mino Sota. Mino Sota a trimis în bară în minutul 85, anunţând parcă golul lui Gabriel Iancu – reuşită superbă, cu călcâiul, care a stabilit scorul final, 3-1 pentru sibieni, într-un meci a cărei repriză secundă a fost prelungită cu numai puţin de 13 minute.

VIDEO | Poli Iaşi - Hermanstadt 1-3 (Jatoba 73 / Balaure 11, 59, Iancu 87), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Ailenei - Kouadio, Ilie, Katanec, Şerban - Roman, Vaşvari, Itu - Jatoba, Harrison, Gheorghiţă
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Găman, Stoica, Opruţ - Mino, Alhassan - Balaure, Neguţ, D. Iancu - Paraschiv

Minutul 90+13: Fluier final! Hermannstadt se impune cu 3-1.

Minutul 87: GOL Hermannstadt! Gabi Iancu înscrie elegat cu călcâiul, reuşita este validată după intervenţia VAR, pentru un posibil fault în atac.

Minutul 81: Robert Ion comite o imprudenţă şi vede cartonaşul roşu.

Minutul 73: GOL Poli Iaşi! Luis Felipe trece elegant de Sota Mino şi scoate la Jatoba, care îndeplineşte o formalitate din 5 metri.

Minutul 68: Luis Felipe este aproape de gol, dar şutul său spre vinclu nu prinde cadrul porţii.

Minutul 59: GOL Hermannstadt! Balaure înscrie cu un şut din interiorul careului. Cei de la Iaşi acuză lipsă de sportivitate, deoarece mingea nu a fost dată afară, deşi Ilie se afla întins pe jos, la mijlocul terenului, într-un moment când faza nu era periculoasă.

Minutul 45+3: Pauză! Hermannstadt conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Sota Mino scoate la Alhassan, care îl păcăleşte pe Ilie, după ce preia elegant, însă execuţia sa nu prinde cadrul porţii.

Minutul 11: GOL Hermannstadt! Balaure deschide scorul cu latul, după o pătrundere excelentă a lui Neguţ.

Minutul 9: Şansă mare pentru Poli Iaşi. Roman trage în bară cu un şut în forţă de la 15 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Ambele echipe au început stângul Superliga. Sibienii au fost învinşi de Farul Constanţa la limită în prima etapă, scor 0-1. 

În tabăra opusă, Poli Iaşi, condusă de Leo Grozavu, a pierdut cu CFR, scor 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele