Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

VIDEO ǀ Politehnica Timişoara – AFK Csikszereda 2-1! Rezultatele partidelor de sâmbătă din Liga 2 Casa Pariurilor

Liga II Publicat pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

Update: Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii 2 Casa Pariurilor:

  • Unirea Constanţa – Politehnica Iaşi 1-2
  • CSC 1599 Şelimbăr – CSC Dumbrăviţa 0-3
  • Politehnica Timişoara – AFK Csikszereda 2-1
  • Progresul Spartac – CSM Slatina 1-1
  • Oţelul Galaţi – Metaloglobus Bucureşti 3-0
  • Viitorul Pandurii – Ripensia Timişoara 3-1
  • Unirea Dej – Minaur Baia Mare 1-1

Partida Fotbal Club Braşov – Dinamo este programată la ora 13:15.


Politehnica Timişoara – Csikszereda Miercurea Ciuc, meci contând pentru etapa a 16-a din sezonul regular al Ligii a 2-a, se va disputa sâmbătă, începând cu ora 11:00. Partida este transmisă în direct de către Prima Sport 1 şi poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

Cu 25 de puncte acumulate în 15 etape, Csikszereda Miercurea Ciuc se clasează pe locul al 6-lea, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul de promovare al Ligii secunde. Ciucanii se află la o ”lungime” distanţă de ocupanta poziţiei a 5-a, Unirea Dej, şi au acelaşi punctaj cu Gloria Buzău, de pe locul 7, dar un golaveraj superior (21-11 faţă de 21-17).

Cu toate că forma grupării Csikszereda nu este deloc una încurajatoare, o înfrângere, două victorii şi două egaluri în ultimele 5 jocuri din Liga a 2-a, trupa din Miercurea Ciuc nu îşi mai permite niciun pas greşit, cu 4 etape rămase de disputat înaintea finalului sezonului regular.

Mai ales că întâlnesc ultima clasată din campionat. Politehnica Timişoara a strâns doar 9 puncte rezultate dintr-o victorie şi 6 remize. Cele 8 eşecuri suferite au făcut formaţia de pe râul Bega să aibă un golaveraj dezastruos de 8 goluri marcate şi 21 primite, specific unei echipe ce pare condamnată la retrogradare în Liga a 3-a.

  • În cele 6 meciuri dintre cele două divizionare secunde, Csikszereda s-a impus de 4 ori, Politehnica o singură dată, iar o altă partidă s-a terminat la egalitate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele