adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

VIDEO ǀ Portarul echipei Viking FK, acuzat că micşorează poarta la meciuri

Alte campionate externe Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20726409/1/gu.jpg

Un scandal a izbucnit în Norvegia în ultimele zile, după ce Aftenbladet a publicat înregistrări video cu portarul echipei Viking FK, Patrik Gunnarsson, care micşora poarta înaintea meciurilor de pe teren propriu.

Internaţionalul islandez de tineret proceda foarte simplu şi fără jenă înaintea partidelor de acasă. El aştepta ca arbitrul asistent să verifice poarta şi, după ce acesta pleca, scotea stâlpii laterali şi îi repoziţiona unul mai aproape de celălalt.

Publicaţia norvegiană scrie că goalkeeper-ul lui Viking reducea astfel cu 15-20 de centimetri din distanţa de 7,32 de metri a liniei porţii între buturi.

După 11 etape, toate cu Gunnarsson în poartă, Viking ocupă locul 3 în prima ligă norvegiană, cu 21 de puncte şi 11 goluri primite, după Lillestrom, 24 de puncte, şi Molde, 22, formaţii care au câte un meci mai puţin.

Fost jucător al formaţiei engleze Brentford, Patrik Gunnarsson, 21 de ani, este la Viking de vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi transferat definitiv din ianuarie. El are 12 selecţii la naţionala de tineret a Islandei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri