Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Scoţia dă lovitura şi învinge Spania, Elveţia trece la pas de Israel. România primeşte o mână de ajutor de la Andorra

Echipa nationala Publicat pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21076313/1/profimedia-0743657909.jpg

Echipa naţională a Elveţiei a învins marţi seara, pe teren propriu, echipa Israelului, scor 3-0, într-un meci din Grupa I a calificărilor pentru EURO 2024. Kosovo a făcut doar 1-1 acasă cu Andorra. Ambele meciuri au avut loc în grupa României. Spania a fost învinsă de Scoţia, scor 2-0.

Elveţia a întrecut Israel în al doilea meci din calificările pentru EURO 2024. Naţionala ”Ţării Cantoanelor” a învins cu 3-0 şi cu golaveraj 8-0 conduce în Grupa I, cu şase puncte. România, victorioasă cu Belarus, este pe locul secund, tot cu 6 puncte, dar cu golaveraj 4-1.

Andorra a furnizat surpriza etapei în Grupa I, făcând egal la Pristina, cu naţionala din Kosovo. Gazdele au deschis scorul, dar Andorra a egalat după numai două minute.

La Glasgow, în Grupa A, Spania a pierdut meciul cu scoţienii lui Steve Clarke, cu 0-2, iar Joselu a fost din nou aproape de gol, trimiţând balonul în bară.

În Grupa D, la Bursa, Turcia a cedat în faţa Croaţiei. Mateo Kovacic, mijlocaşul de la Chelsea a reuşit o dublă pentru o victorie cu 2-0.

Rezultatele înregistrate marţi în calificările EURO 2024:

  • Grupa A: Georgia – Norvegia 1-1 (Mikautadze 60 / Sorloth 15);
  • Grupa A: Scoţia – Spania 2-0 (McTominay 7, 51);
  • Grupa D: Ţara Galilor – Letonia 1-0 (Kieffer Moore 41);
  • Grupa D: Turcia – Croaţia 0-2 (Kovacic 20, 45+4);
  • Grupa I: Kosovo – Andorra 1-1 (Zhegrova 59 / Rosas 61);
  • Grupa I: România – Belarus 2-1 (Stanciu 17, Burcă 19 / Marozau 86);
  • Grupa I: Elveţia – Israel 3-0 (Vargas 39, Amdouni 48, Widmer 52).

Scoţia – Spania 2-0

Min. 51: GOOOL Scoţia! Spaniolii sunt KO, McTominay marchează cu un şut frumos, din prima, din careu.

Min. 7: GOOOL Scoţia! Ce surpriză! Gazdele fac 1-0 în urma golului lui McTominay, care marchează cu un şut din prima, din careu, după o eroare în apărarea ibericilor.


Elveţia – Israel 3-0

Min. 52: GOOOL Elveţia! Se desprind gazdele, Widmer duce scorul la 3-0.

Min. 48: GOOOL Elveţia! Amdouni dublează avantajul naţionalei lui, cu un şut din câţiva metri. Doar pune latul, după o respingere nefericită a portarului.

Min. 39: GOOOL Elveţia! Vargas face 1-0 înainte de pauză.


Turcia – Croaţia 0-2

Min. 45+4: GOOOL Croaţia! Dă lovitura pe finalul părţii acelaşi Kovavic, care face 2-0.

Min. 20: GOOOL Croaţia! Experimentatul Kovacic deschide scorul din pasa lui Pasalic.


Georgia - Norvegia 1-1

Min. 61: GOOOL Georgia! Gazdele egalează prin Mikautadze, după ce mingea ricoşează norocos la el.

Min. 15: GOOOL Norvegia! Sorloth deschide scorul pentru nordici.


Marţi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1 este transmisă confruntarea Georgia – Norvegia. De la ora 21:45 vor fi redate, în direct, de asemenea alte 3 dueluri interesante pentru fanii fotbalului internaţional: Scoţia – Spania (Prima Sport 1), Elveţia – Israel (Prima Sport 2) şi Turcia – Croaţia (Prima Sport 3).

În acelaşi timp, rezumatele meciurilor zilei vor fi redate de către Prima Sport 1 începând cu ora 23:45.

Totodată, în direct la Prima Sport 4, tot marţi, de la 21:45, două forţe ale fotbalului internaţional, Germania şi Belgia, se vor duela într-un amical ce se anunţă a fi stelar.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri