Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

VIDEO | PSG - Auxerre 5-0. Parizienii dau un ultim recital înainte de pauza competiţională. Messi şi Neymar au păstrat golurile pentru Cupa Mondială

PSG Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20914933/3/profimedia-0737185781.jpg

PSG se impune fără emoţii, scor 5-0 în faţa noii-promovate, Auxerre. Parizienii au zdrobit micuţa echipă din Ligue 1, chiar dacă Messi şi Neymar nu s-au aflat pe lista marcatorilor.

Echipa din capitala Franţei s-a distanţat la cinic puncte de principala urmăritoare, Lens, rămâne pe primul loc şi este singura echipă neînvinsă din primele cinci campionate.

PSG - Auxerre, 5-0 (Mbappe K. 11', Soler C. 51', Hakimi A. 57', Sanches R. 81', Ekitike 84')

Echipele de start:

  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Mukiele, Ramos, Mendes - Soler, Pereira, Verratti - Messi, Mbappe, Neymar
  • Auxerre: Costil - Joly, Raveloson, Jubal, Jeanvier, Mensah - Sinayoko, Toure, Sakhi, Autret - Niang

Min. 90: Fluier final!

Min. 84: GOL marcat de PSG, Ekitike înscrie primul său gol pentru parizieni.

Min. 81: GOL marcat de PSG, Renato Snches se trece şi el pe lista marcatorilor.

Min. 57: GOL marcat de PSG, Hakimi primeşte o pasă excelentă de la Soler, iar marocanul profită de viteza sa excelentă şi înscrie.

Min. 51: GOL marcat de PSG, Soler primeşte o pasă perfectă de la acelaşi Mendes şi dublează avantajul parizienilor.

Min. 11: GOL marcat de PSG, Messi trimite o pasă genială pentru Mendes, care îl găseşte pe Mbappe, iar francenzul deschide scorul.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

PSG - Auxerre, meci contând pentru etapa a 15-a din Ligue 1, va fi transmis în direct de către Prima Sport 4, duminică, începând cu ora 14:00. De asemenea, partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Aşa cum a obişnuit în ultimii ani, cu mici excepţii luate în calcul, PSG este lideră incontestabilă în Ligue 1. 38 de puncte, rezultate 12 victorii şi 2 remize în 14 jocuri din campionatul Franţei, le asigură liniştea parizienilor. Locul 2 este ocupat de Lens, la 5 ”lungimi” distanţă de PSG.

Tripleta magică de la PSG are nişte statistici incredibile: 11 goluri şi 9 pase de gol pentru Neymar Junior, 11 goluri şi două pase decisive pentru Kylian Mbappe, respectiv 7 goluri şi 10 assisturi pentru Lionel Messi. Spre comparaţie, toată echipa Auxerre a marcat 14 goluri, cu doar 3 mai multe decât cei mai buni marcatori ai ”roş-albaştrilor” Franţei.

Cu doar 13 puncte câştigate în 14 etape scurse (3 victorii, 4 egaluri şi 7 înfrângeri), Auxerre se clasează pe locul 15 în Ligue 1, cu doar două ”lungimi” avans faţă de AC Ajaccio, de pe poziţia a 17-a retrogradabilă. Dacă atacul produce fix un gol pe meci în medie, defensiva pare să fie marea problemă a nou-promovatei: 26 de goluri încasate înaintea înfruntării gigantului PSG. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele