Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | PSG - Lens, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 3. PSG poate câştiga titlul pe ”Parc des Princes”

Ligue 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20681868/1/profimedia-0647699124.jpg

Partida PSG - Lens, din etapa 34 de Ligue 1, va avea loc astăzi, la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Parizienii vin după o serie de 4 victorii consecutive, sunt într-o formă excepţională şi se află la 15 puncte de locul 2, ocupat de Marseille. De cealaltă parte, ocupanta locului 7, Lens are 3 victorii consecutive şi pare că e capabilă să îi pună probleme lui PSG.

Istoricul ultimelor 5 înfruntări dintre cele două echipe înclină balanţa înspre PSG, care a câştigat de 3 ori, dar în acest sezon partida din decembrie s-a încheiat 1-1. Mauricio Pochettino nu va putea conta pe nume mari din lotul lui, printre acele nume se numără şi Leo Messi, care are şanse mici să joace, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile.

Partida acesta poate fi una decisivă în ceea ce priveşte titlul de campioană în Franţa, cu o victorie PSG câştigă matematic campionatul, fără să mai conteze ce rezultat înregistrează Marseille. Acesta ar fi titlul cu numărul 10 pentru echipa din capitala Franţei.

Echipe probabile: 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele