Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | PSG s-a încurcat în Ligue 1! Parizienii n-au putut trece de AS Monaco

PSG Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20837992/1/psg-2022-1.jpg

PSG s-a încurcat în etapa a 4-a din Ligue 1, cu AS Monaco, pe teren propriu. Meciul transmis în direct pe Prima Sport 4 şi www.primaplay.ro s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce formaţia lui Clement a condus.

Duelul a fost dominat de PSG în special la capitolul posesie, dar şi atacurile periculoase le-au aparţinut parizienilor, care au început pe faza de atac în formula Messi-Mbappe-Neymar. Monaco s-a apărat însă bine, iar la cabine a intrat cu avantaj minim, scor 1-0. În minutul 20 au deschis oaspeţii scorul, prin Volland, care a punctat din pasa lui Golovin, după un contraatac.

În partea a doua, PSG a forţat şi mai mult, dar golul a picat destul de târziu, în minutul 70. A marcat brazilianul Neymar, dar de la 11 metri. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma analizei VAR, tot Neymar fiind cel faultat.

Golurile marcate în PSG – Monaco

PSG se află la primul pas greşit în acest nou sezon de Ligue 1, care e LIVE pe programele Prima Sport, dar şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Are 10 puncte, e pe primul loc, la egalitate cu alte două echipe, Marseille şi Lens.

De partea cealaltă, AS Monaco e pe locul 12, cu numai 5 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele