Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Puncte preţioase obţinute de Leo Grozavu. ”O partidă încrâncenată”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21474917/2/poli-iasi-farul-constanta-superliga-superbet-01-12-2023-1.jpg

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia ”U” Cluj, în etapa a 23-a din Superligă.

Leo Grozavu s-a declarat încântat de cele 3 puncte şi a ţinut să îşi laude jucătorii.

”Băieţii merită felicitări, au făcut o partidă fantastică. Am fost foarte bine organizaţi, nu le-am dat multe şanse adversarilor. Nu-mi amintesc vreo ocazie clară. Sigur, au fost câteva situaţii, s-au plimbat câteva mingi pe acolo. Perfecţi nu putem să fim.

Una peste alta, o partidă încrâncenată, de luptă, în care au reuşit să ţinem piept. E normal la fotbal, jucătorii care au calitate trebuie să facă diferenţa, astăzi a fost Sergiu Buş, la meciul următor poate fi altcineva. Îl felicit şi pe el, avea nevoie de acest gol, după o perioadă destul de lungă în care nu a marcat.

Eu îl ştiu pe Bouhenna, am mai lucrat cu el. Este un jucător care are personalitate, dă siguranţă, este un jucător responsabil, a strâns jucătorii în jurul lui, chiar dacă a venit de puţin timp. În momentul de faţă, grupul e cel mai important.

(n.r. despre noii veniţi) Încă e devreme să facem aprecieri sau să-i caracterizăm”,
a spus Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele