Ultima oră
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor

VIDEO | Rachetă trimisă din poartă în poartă! Răzvan Udrea a marcat un gol antologic pentru FCSB II

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19571185/1/rps6835a.jpg

Răzvan Udrea, portarul de la FCSB II, a reuşit un gol de povestit nepoţilor în victoria ”satelitului” formaţiei lui Gigi Becali, scor 4-1, în faţa echipei a doua a Voluntariului.

Portarul în vârstă de 19 ani a degajat cu tărie o minge aflată la 20 de metri de careul său şi l-a prins nepregătit pe omologul său dintre buturile ilfovenilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boom

O postare distribuită de Razvan Mihai (@razvan.mihai33) pe

CSA Steaua a comis-o în aceeaşi etapă

Steaua a făcut primul pas greşit în Liga 3. Nu a fost însă vorba de o înfrângere, ci de un egal cu CS Tunari, acasă, 0-0. Este primul meci din campionat pe care echipa pregătită de Daniel Opriţa nu îl câştigă în acest sezon, după promovarea în eşalonul al treilea.

Steaua a dominat partida cu CS Tunari, dar nu a reuşit să marcheze. A trecut în mai multe rânduri pe lângă gol, însă fotbaliştii lui Opriţa nu au găsit ţinta. În ciuda remizei, Steaua va rămâne pe primul loc în Seria 4, cu 22 de puncte după 8 etape.

Distanţa faţă de următoarea clasată, FCSB II, se reduce însă la patru puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele