Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Radu Banciu, surprins plăcut de 'tricolori' în amicalul cu Anglia. "E o victorie decisă de arbitraj. Ai noştri au fost destul de buni"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20235281/1/10000000-1131014417414202-5811029280857627760-n.jpg

Naţionala României are patru eşecuri consecutive, după 0-1 în amicalul cu Anglia, la Middlesbrough. Totuşi, ‘tricolorii’ au avut o evoluţie bună şi au ratat mai multe ocazii clare. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a declarat că Anglia nu merita să câştige.

Marcus Rashford a înscris din penalty în minutul 68. Jordan Henderson a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 78.

Raportul ocaziilor de gol a fost 18-13 pentru Anglia. România era neînvinsă în faţa Angliei din 1970 încoace.

"Naţionala României a intrat în rând cu lumea. Nu mai fuseserăm bătuţi de Anglia din 1970, de la Cupa Mondială din Mexic. Era un record pe care nu-l pomeneam din dispreţ faţă de naţionala României. Anglia avea cel mai sinistru bilanţ de pe planetă chiar cu noi. Putem să spunem ca Mirel, că nu ne-au bătut nici acum. Finalmente, e o victorie decisă de arbitraj, două penalty-uri. Ai noştri au fost destul de buni, cu momente chiar interesante în joc. Până la urmă e o înfrângere, a patra la rând. Rădoi nu se gândeşte la demisie, deşi bătuse deja toate recordurile înainte de meciul cu Anglia. Ne-a bătut Islanda în premieră, Armenia în premieră, Georgia şi acum Anglia. Stanciu nu e o gloabă, e un jucător bun pentru echipa României. Alibec este ceva înfiorător.

Anglia e o echipă mică, nu ne băteau nici acum dacă nu le puneam mingea pe var. De asta n-au niciun trofeu. Anglia e aproape ca noi la bilanţul echipei naţionale. Dacă jucam cu Germania, ne băteau cu 9-0. Când o să fie 132 sau 146 de echipe la Cupa Mondială sau la EURO, atunci ne vom califica", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri