Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21077606/1/ronaldo-petrescu.png

Radu Petrescu a luat o decizie extrem de importantă în meciul dintre Luxemburg şi Portugalia, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European 2024.

La scorul de 4-0 pentru lusitani, în minutul 57, Cristiano Ronaldo a plonjat în careu, cu speranţa că va primi o lovitură de pedeapsă. Centralul Radu Petrescu nu a stat pe gânduri şi i-a arătat starului de la Al-Nassr cartonaşul galben.

Decizia a stârnit proteste din partea lui Ronaldo, care a râs ironic şi a plecat de lângă arbitrul român dând din cap dezamăgit, semn că nu i-a picat bine situaţia.

Cristiano face un meci excelent cu Luxemburg. Acesta a înscris de două ori şi a ajuns la cota 122 de reuşite pentru prima reprezentativă.

Etapa trecută a mai setat un record

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, joi seara, liderul mondial al selecţiilor în echipa naţională. Lusitanul a ajuns la 197 de meciuri disputate pentru echipa naţională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a fost titularizat de selecţionerul Roberto Martinez în meciul de joi seara, dintre Portugalia şi Liechtenstein, iar atacantul lui Al-Nassr l-a depăşit pe kuweitianul Bader Al-Mutawa, cel cu care se afla la egalitate pe prima poziţie a clasamentului celor mai selecţionaţi jucători din lume.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri