Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt

VIDEO | Rapid - CS Mioveni 2-1. În superioritate numerică mai bine de o repriză, formaţia lui Adi Mutu a tremurat pentru victorie

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20861684/2/rapid-bucuresti-cs-mioveni-superliga-superbet-17-09-2022.jpg

Rapid Bucureşti a învins acasă, pe CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. În urma acestui rezultat, giuleştenii au urcat pe locul doi în Superliga.

În minutul 8, arbitrul Mladinovici a anulat, după analiza VAR, un gol al Rapidului, înscris de Papeau. În minutul 23 Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap la un corner. Oaspeţii au rămas în zece oameni în minutul 34, când V. Pop a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Antonio Sefer a egalat în minutul 39, iar golul victoriei giuleştene a fost înscris în minutul 87, de Luckassen.

VIDEO | Rapid - CS Mioveni 2-1 (Sefer 39, Luckassen 87 / Scarlatache 22). Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Kait, Crepulja, Sefer - Papeau, Dugandzic, Costache
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, V. Pop, Trif - Blănaru, Krasniqi, Buziuc

Minutul 90+4: Fluier final! Rapid se impune cu 2-1.

Minutul 87: GOL Rapid! Săpunaru trage din afara careului, mingea se duce în bară şi revine la Luckassen, care înscrie primul gol în tricoul giuleştenilor.

Minutul 80: Luckassen reia puţin pe lângă poartă o minge venită din corner.

Minutul 62: Florin Ştefan centrază în careu. Mingea ajunge la nou venitul Emmers, care trimite în braţele portarului Popescu.

Minutul 45+8: Pauză! Scorul la pauză este 1-1.

Minutul 39: GOL Rapid! Costache urmăreşte excelent un balon, iar mingea ajunge la Sefer, care profită de o eroare a defensivei şi restabileşte egalitatea.

Minutul 34: Pop vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat. Formaţia lui Flavius Stoican va trebui să se descurce mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Minutul 22: GOL CS Mioveni! Buziuc execută cu un uşor efect un corner din banda dreaptă. Scarlatache se înalţă şi deschide scorul cu o lovitură de cap.

Minutul 7: Papeau înscrie cu o execuţie superbă, dar după o amplă consultare a VAR reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 1: A început partida! Atmosferă impresionantă din nou în tribunele din Giuleşti.

---------------------------------------

Rapid se află pe poziţia a doua în campionat, dar au pus capăt seriei de patru victorii consecutive după înfrângerea de etapa trecută cu FCU Craiova, 1-0. Giuleştenii au adunat până în acest moment şapte victorii şi trei înfrângeri în sezonul actual şi cu siguranţă îşi doresc să spele dezamăgirea din partida pierdută în faţa oltenilor.

De cealaltă parte, CS Mioveni se află la polul opus al clasamentului SuperLigii, pe poziţia 15 şi a reuşit o singură victorie până acum, 1-0 cu Sepsi. Etapa trecută piteştenii au pierdut în faţa lui ”U” Cluj, 1-0, fiind prima înfrângere a lui Stoican de când se află pe banca echipei.

La capitolul ultimelor cinci întâlniri dintre cele două, Rapid are singură victorie, în timp ce piteştenii reuşit două victorii, iar două partide s-au încheiat la egalitate. În momentul de faţă echipa antrenată de Adi Mutu are ca obiectiv intrarea în play-off şi ocuparea unui loc cât mai bun, în timp ce CS Mioveni are ca obiectiv evitarea retrogradării şi în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele