Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

VIDEO | Rapid - FCU Craiova 4-3. Remontada de senzaţie a giuleştenilor, care obţin o victorie epică în ultimele minute

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21466340/2/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-19-01-2024.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 21-a. Oaspeţii au condus cu 3-1 până pe final.

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani. În minutul 11 arbitrul Horaţiu Feşnic a întrerupt meciul în urma unui spectacol pirotehnic organizat de suporterii gazdelor, care au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren.

Partida a fost reluată după patru minute, iar în minutul 25 Dragoş Albu a deschis scorul pentru oaspeţi. Giuleştenii au egalat prin Ermal Krasniqi, în minutul 43, şi la pauză a fost 1-1.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan, aflat, se pare, la ultimul meci sub culorile Rapidului, în minutul 56.

A urmat faza  din minutul 68, când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat penalti şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76.

Gazdele au egalat în minutul 81, când Gurău a respins în propria poartă un şut al lui Onea. Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol în final de meci, dar cei care au marcat au fost elevii lui Bergodi. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, aducând Rapidului prima victorie după cinci etape. S-a încheiat 4-3 pentru Rapid, care este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

VIDEO | Rapid - FCU Craiova 4-3 (Krasniqi 42, Rrahmani 74-penalty, Onea 81 / Albu 25, Baeten 51, Blidar 56, Burmaz 90+4), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Djokovic, Oaidă, Cîrjan, Hasani, Rrahmani, Krasniqi
  • FCU Craiova : Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula - Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten, Bauza, Blidar - Chiţu

Minutul 90+12: Final de meci! Rapid se impune cu un fabulos 4-3.

Minutul 90+4: GOL Rapid! Albu centrează, iar Burmaz reia cu capul din 7 metri. Mingea s-a dus sub transversală.

Minutul 81: GOL Rapid! Onea trimite din unghi. Gurău greşeşte, iar şutul ce părea a fi o centrare intră în poartă.

Minutul 74: GOL Rapid! Lacroix comite henţ în careu. După o lungă analiză la VAR, centralul Feşnic este chemat la monitor şi dictează până la urmă penalty. Rrahmani transformă fără emoţii.

Minutul 56: GOL FCU Craiova! Funsho degajează greşit, iar tânărul Blidar are o reacţie foarte bună la şutul lui Albu şi trimite în poartă.

Minutul 51: GOL FCU Craiova! Achim driblează şi scoate la Bauza, care trimite între liniile apărării la Baeten. Belgianul îl învinge pe Moldovan.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 42: GOL Rapid! Gazdele pasează în cascadă. Krasniqi reia cu dreptul cu un uşor efect. Mingea a fost perfect plasată, lângă bară.

Minutul 38: Onea centrează din lovitură liberă, iar Gurău iese foarte rău pe minge. Săpunaru nu profită şi reia peste poartă.

Minutul 25: GOL FCU Craiova! Albu reia superb din marginea careului. Mingea s-a dus aproape de vinclu.

Minutul 21: Bauza reia din careu, dar Moldovan respinge.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

Ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan în Giuleşti?

Horaţiu Moldovan a ales! Portarul naţionalei pleacă în Spania, la Atletico Madrid.

După ce în pole-position s-a aflat Betis, astăzi dimineaţă a apărut varianta Atletico Madrid, iar acum negocierile sunt ca şi finalizate. Arcadie Zaprojanu, unul din agenţii lui Moldovan, a dezvăluit în urmă cu puţin timp că formaţia spaniolă va plăti clauza de reziliere.

”Discuţiile sunt foarte avansate. Moldovan se apropie cu paşi rapizi de Atletico. Spaniolii vor plăti clauza” a spus Zaprojanu, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele