Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO ǀ Rapid – Hermannstadt 0-1. Giuleştenii, prestaţie sub aşteptări contra unei echipe în criză de puncte. Dugandzic a ratat din penalty în prelungiri!

Rapid Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21041614/2/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023-2.jpg

Hermannstadt s-a impus surprinzător în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Giuleştenii au ratat un penalty în prelungiri, prin Dugandzic.

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalty pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

VIDEO ǀ Rapid – Hermannstadt 0-1 (Balaure 32), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Belu, Săpunaru, Ignat, Morais- Emmers, Crepulja, Ioniţă- Papeau, Luckassen, Ongenda
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, Stoica, Opruţ- Sota, Biceanu- Balaure, Limaj, Popescu- Paraschiv

Minutul 90+5:

Minutul 89: Alhassan comite o imprudenţă şi îl loveşte pe Kait. Intervine VAR, iar arbitrul consultă faza la monitor şi dictează penalty. Dugandzic bate slab de la 11 metri, iar Letica salvează.

Minutul 87: Costache trage din întoarcere de la marginea careului, dar pe direcţia lui Letica.

Minutul 64: Costache reuşeşte să înscrie, dar Dugandzic se afla în poziţie de offside. Golul a fost corect anulat.

Minutul 58: Dugandzic se înalţă de lângă doi adversari după un corner. Croatul trimite cu capul în braţele lui Letic, dintr-un unghi foarte bun.

Minutul 52: Alex Ioniţă caută colţul lung, dar mingea trece razant prin faţa porţii.

Minutul 45+2: Pauză! Hermannstadt conduce cu 1-0.

Minutul 35: Centralul dictează penalty, pentru henţ la Alexandru Ioniţă, VAR intervine, iar arbitrul întoarce decizia.

 

Minutul 32: GOL Hermannstadt! Desincronizare în defensiva Rapidului, Balaure se strecoară şi reia din 6 metri.

Minutul 4: Rapid trece pe lângă deschiderea de scor. Papeau trage puţin pe lângă vinclu.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

Golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase şi alte momente importante ale jocului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Rapid (locul 4, 52 de puncte) nu îşi permite un alt rezultat în afară de victorie dacă vrea să continue să spere la un titlu istoric, chiar dacă elevii lui Adrian Mutu şi-au atins obiectivul de a fi calificaţi în play-off. De cealaltă parte, Hermannstadt (locul 13 de baraj, 26 de puncte) are nevoie ca de aer de un rezultat favorabil în lupta pentru evitarea retrogradării.

În turul sezonului regular, FC Hermannstadt – Rapid Bucureşti s-a terminat cu victoria giuleştenilor, scor 0-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele