Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

VIDEO | RAPID REINTRĂ ÎN LUPTA PENTRU LIGA 1. A FĂCUT PRĂPĂD LA MIOVENI

Video Publicat pe 14 nov 2019
mail-share icon Email

Rapidul a făcut instrucţie pe terenul lui CS Mioveni. Sefer a tras de la distanţă şi a deschis scorul pentru giuleşteni. Măzărache a primit o centrare în careu şi a restabilit egalitatea. Trupa lui Pancu a revenit, însă, la conducere după reuşita lui Mallo.

În partea secundă, Petre Goge a dus scorul la 3-1 pentru Rapid. Oaspeţii şi-au continuat asaltul în minutul 74, cu golul de 4-1 al lui Cătălin Hlistei. Ultima reuşită a venit în prelungiri, din gheata lui Brighton Labeau.

După acest rezultat, Rapidul s-a apropiat de locurile de promovare. În acest moment e pe 6 în Liga a 2-a, cu 25 de puncte. Sâmbătă, de la ora 12, giuleştenii primesc vizita Pandurilor Târgu Jiu. Întâlnirea va fi în direct pe Look Plus. Mioveni ocupă locul secund, având 30 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele