Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Rapid - Sepsi 1-0. Execuţia de senzaţie a lui Rareş Ilie a adus lumina în Giuleşti

Rapid Publicat pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20683548/2/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-out-liga-1-casa-pariurilor-23-04-2022.jpg

Rapid continuă seria senzaţională în Casa Liga 1. Trupa lui Adi Mutu a învins Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 1-0. Deşi partida s-a terminat cu o oră înainte de Înviere, asistenţa din Giuleşti a fost una impresionantă, iar fanii au creat o atmosferă de senzaţie. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 2.

Prima repriză a fost una închisă, cu o uşoară superioritate a celor de la Sepsi, dar neconcretizată. În actul secund, cei de la Rapid au pus treptat presiune, iar eforturile le-au fost răsplătite pe final, cu o super reuşită semnată de Rareş Ilie, care a făcut un nou meci fabulos.

Rapid - Sepsi 1-0 (Ilie 81), în direct la Prima Sport 2 şi Prima TV

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais - Kait, Al. Ioniţă II, Albu - Carnat, Vojtus, R. Ilie
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu - Bărbuţ, Păun, Aganovic, Ştefănescu - Tudorie, Golofca

Minutul 80: GOL Rapid! Giuleştenii combină excelent, iar Rareş Ilie marchează cu o boltă de senzaţie, dintr-un unghi dificil. Fotbalistul de 19 ani a semnat una din cele mai frumoase reuşite ale sezonului.

Minutul 71: Golofca scoate la Vaşvari. Moldovan are pentru prima dată treabă în această repriză şi prinde şutul, care a fost în forţă, dar slab cadrat.

Minutul 62: Vojtus are o execuţie surprinzătoare, dar portarul celor de la Sepsi este vigilent şi respinge de sub transversală.

Minutul 51: Belu-Iordache trimite o ”torpilă” din afara careului. Niczuly este pe fază şi reuşeşte să respingă. Rapid bifează primul şut pe poartă din meci.

Minutul 47: Kait se strecoară foarte bine în careul advers. Estonul preia la 7 metri de poartă, dar Dumitrescu intervine salvator şi îl blochează pe rapidist în ultimul moment.

Minutul 45+3: Final de primă repriză. Scorul este egal, 0-0.

Minutul 42: Din nou Sepsi este mai periculoasă. Moldovan prinde foarte bine un şut în forţă expediat de Dumitrescu.

Minutul 26: Prima şansă mare a partidei. Golofca îl lansează foarte bine pe Dumitrescu, care rămâne în caţiva metri singur Moldovan. Portarul celor de la Rapid iese bine şi reuşeşte să salveze situaţia.

Minutul 25: Start de meci sărac în ocazii. Rapid încearcă să fie mai periculoasă, dar deocamdată giuleştenii nu ameninţă serios poarta lui Niczuly.

Minutul 1: A început partida! Deşi e seara de Înviere, în tribunele din Giuleşti sunt mulţi fani.

----------------------------------------------------

Rapid (locul 1 din play-out) şi Sepsi (locul 2) sunt principalele favorite să dispute primul baraj pentru preliminariile Conference League între locurile 7 şi 8 din Casa Liga 1. Giuleştenii şi covăsnenii au avut până acum un parcurs excelent în play-out: 5 victorii din tot atâtea meciuri pentru elevii lui Adrian Mutu, în timp ce trupa pregătită de Cristiano Bergodi a înregistrat 4 succese şi o remiză.

În timpul sezonului regular, Rapid şi Sepsi au terminat la egalitate în ambele meciuri: 2-2 la Sfântu Gheorghe şi 1-1 la Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele