Ultima oră
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

VIDEO | Rapid - Sepsi 3-0! Dugandzic le-a rezolvat meciul giuleştenilor cu un hat-trick în primele 19 minute

Superliga Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20989177/3/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-20-01-2023.jpg

Rapid Bucureşti a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Superligă, transmisă în direct de către Prima Sport 1.

Golurile victoriei giuleştenilor au fost marcate de croatul Marko Dugandzic în minutul 5, 13 şi 19, ultimul din penalty.

Dugandzic a ajuns la 12 goluri stagionale în Superligă şi s-a apropiat la o singură reuşită de Andrea Compagno, golgheterul la zi din campionatul României.

În urma acestui rezultat, Rapid adună 41 de puncte în clasament şi cel puţin pentru moment urcă pe locul 3 în ierarhia întrecerii interne. FCSB şi Universitatea Craiova, ambele cu 38 de puncte, urmează să îşi dispute meciurile din etapă.

Sepsi rămâne cu 26 de puncte pe locul 6, ultimul de play-off. Covăsnenii riscă să fie depăşiţi de Petrolul (30 de puncte, locul 7) la finalul rundei, dacă ”lupii galbeni” vor reuşi să se impună pe terenul ”lanterei” CS Mioveni.

VIDEO | Rapid - Sepsi 3-0 (Dugandzic 5, 13, 19) în direct pe Prima Sport 1 

Echipele de start: 

  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait, Albu - Emmers, Dugandzic, Ioniţă
  • Rezerve: Drăghia, G. Gheorghe, Ignat, Ştefan, Ciobanu, Crivac, Sefer, Costache, Luckassen
  • Antrenor: Adrian Mutu
  •  
  • Sepsi OSK: Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas - Rodriguez, Păun, Matei - Rondon, Tudorie, Ştefănescu
  • Rezerve: Began, Dumitrescu, Ciobotariu, Bălaşa, I. Gheorghe, Nistor, Achahbar, Renta, Safranko
  • Antrenor: Cristiano Bergodi

 

Minutul 90 + 3: Fluier final: Rapid învinge Sepsi cu 3-0!

Min. 68: Ocazie pentru Rapid! Niczuly respinge în bara transversală şutul de la distanţă expediat de Onea. 

Min. 52: Ocazie pentru Rapid! Dugandzic este aproape de golul 4 al său din meci, însă de data aceasta bara îl salvează pe Niczuly. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză Rapid conduce Sepsi cu 3-0!

Min. 19: GOL Rapid! Dugandzic înscrie de la punctul cu var, chiar dacă Niczuly a ghicit colţul. 

Min. 17: Penalty pentru Rapid pentru un henţ comis de Dimitrov în careul lui Sepsi. 

Min. 13: GOL Rapid! Dugandzic reuşeşte să îşi treacă în cont dubla printr-o lovitură de cap. Portarul Niczuly a ieşit târziu din poartă. 

Min. 5: GOL Rapid! Kait îi pasează lui Dugandzic, care marchează cu siguranţă al 10-lea gol stagional din Superligă. 

Min. 1: A început meciul!


SuperLiga României revine pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro, din 20 ianuarie, când e programată prima rundă din 2023! Etapa, a 22-a a sezonului regular, se va întinde pe patru zile, vineri-luni.

Ziua de vineri propune un duel tare în bătălia pentru play-off. Rapid primeşte vizita celor de la Sepsi, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1.

Giuleştenii sunt pe locul 4, iar în cazul unui succes s-ar apropia la 4 lungimi de liderul Farul, în timp ce covăsnenii sunt pe 6 şi au nevoie de puncte, pentru a-şi consolida locul de play-off.

”Un prim meci extrem de greu, cu o contracandidată directă la play-off. Bineînţeles că ne dorim să facem o figură frumoasă şi să câştigăm. E foarte important pentru a ne atinge obiectivul şi a continua acolo, sus. E o echipă puternică, e în stare să surprindă orice adversar. Ne gândim strict la play-off.

Am vrut să facem în seara asta primul antrenament pe noul gazon, dar din păcate nu s-a refăcut complet. Să sperăm că mâine nu o să încurce echipele şi să oferim publicului un joc. Să-l calci nu e totuna cu antrenamentul. Vedem după antrenament”
, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Echipele probabile:

  • Rapid: 31. H. Moldovan - 18. Belu, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 13. J. Morais, - 14. Kait, 23. Al. Albu, 25. Emmers - 7. Sefer, 45. Dugandzici, 10. Ad. Ioniţă II
  • Sepsi: 33. Niczuly l 88. Dimitrov, 44. Bălaşa, 3. B. Mitrea, 20. A. Dumitrescu l 6. N. Păun, 77. Aganovici l 13. C. Matei, 10. Achahbar, 11. M. Ştefănescu l 9. Tudorie
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele