Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 2-2. Giuleştenii revin de la 0-2 şi obţin un punct foarte important

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20913505/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-31-07-2022.jpg

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 2-2 (Albu 24, Dugandzic 72 / Creţu 5, Markovic 19), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ştefan - Kait, Albu, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Ioniţă
  • Universitatea Craiova: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţînă, Nistor, Bancu - Rivaldinho, Baiaram

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină 2-2.

Minutul 72: GOL Rapid! Ioniţă îl găseşte în careu pe Dugandzic, care restabileşte egalitatea!.

Minutul 45+2: Pauză în Giuleşti! Scorul este 2-1 pentru Universitatea Craiova.

Minutul 24: GOL Rapid! Săpunaru trimite o centrare, apărarea Craiovei nu face marcajul corect, iar Albu profită şi reduce scorul.

Minutul 19: GOL Universitatea Craiova! Probleme mari în flancul stâng al Rapidului, Rivaldinho scoate pentru Markovic, care pune latul din faţa porţii.

Minutul 5: GOL Universitatea Craiova! Rivaldinho îl găseşte foarte bine pe Creţu, care deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Rapid vine după înfrângerea dureroasă din derby-ul cu FCSB şi vrea să se revanşeze în faţa propriilor suporteri în partida cu Universitatea Craiova. Giuleştenii au rămas pe locul 2, dar s-au îndepărtat la opt puncte de prima poziţie, ocupată de Farul. 

De cealaltă pare, oltenii au şase victorii consecutive în toate competiţiile şi vin după succesul de acasă cu ”U” Cluj, 1-0. Mirel Rădoi a adus constanţă în rezultate, dar şi în jocul Craiovei. Oltenii se află pe poziţia a patra, la zece puncte de primul loc şi la două de Rapid.  

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două U. Craiova are patru victorii, în timp ce gruparea bucureşteană are doar una.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele