Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Rapid - UTA 1-0. Momentul de inspiraţie uluitor al lui Junior Morais a făcut diferenţa

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 20 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20823203/2/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-20-08-2022.jpg


Rapid Bucureşti a învins, scor 1-0 (1-0), pe UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă şi a trecut pe primul loc în clasament.

Unicul gol a venit în minutul 27, când Junior Morais a înscris cu un şut de la distanţă.

În minutul 74 arădenii au rămas în zece jucători după ce Batha a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

VIDEO | Rapid - UTA 1-0 (Morais 17). Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru (cpt.), Dr. Grigore, Morais - Kait, Crepulja, Al. Ioniţă - Sefer, Dugandzic, Costache
  • UTA: Balauru - Vukcevic, Benga (cpt.), Chindriş, Hoxhallari - Cascini, Isac, Batha - Jobello, Postolachi, Otele

Minutul 90+3: Moldovan salvează Rapidul! Intervenţia de senzaţie la execuţia spectaculoasă a lui Vukcevic.

Minutul 90: Ocazie mare ratată de Keşeru. Atacantul ”a ciupit” un balon, dar Moldovan a reuşit să prindă execuţia din câţiva metri a jucătorului de la UTA.

Minutul 74: Batha vede al doilea cartonaş galben, după o intrare la Papeau. Jucătorul celor de la UTA este eliminat.

Minutul 71: Sefer încearcă o execuţie prin surprindere din lovitură liberă, dar execuţia sa nu prinde cadrul porţii.

Minutul 59: Şansă mare pentru Rapid. Kait trimite în spate, mingea ajunge la Papeau, care trimite din poziţie ideală cu latul direct pe portar.

Minutul 45+3: Pauză în Giuleşti! Rapid conduce pe UTA cu 1-0.

Minutul 45+1: Şansă mare irosită de UTA. Otele trage cu efect din careu, Moldovan respinge, iar mingea cade pe bară.

Minutul 37: Hoxhallari centrează în careu pentru Jobello. Acesta din urmă trage peste poartă.

Minutul 26: Balauru nu are probleme la lovitura liberă expediată de Sefer.

Minutul 17: GOL Rapid! Defensiva arădenilor respinge un balon până la Junior Morais, care marcheză cu un şut superb de la peste 30 de metri ce l-a surprins pe portarul Balauru.

Minutul 12: Costache scoate foarte bine la Kait, dar execuţia estonianului este deviată în corner.

Minutul 1: A început partida! Atmosferă de senzaţie în tribunele din Giuleşti.

-------------------------------------

Ieşită excelent din startul de foc al SuperLigii 2022/2023, cu meciuri contra CFR-ului, a FCSB-ului şi a Craiovei, Rapid a pierdut din ritm la Ploieşti, 0-1 în Primvs Derby contra Petrolului, iar a doua înfrângere a sezonului a venit, totuşi, departe de atmosfera incendiară din Giuleşti. Sâmbătă, stadionul se anunţă din nou plin, mai ales că la Bucureşti vine una dintre rivalele istorice ale giuleştenilor.
 
Dacă Rapid a adunat nouă puncte din 15 posibile trecând printr-un program foarte greu, UTA a început slab, cu trei puncte în primele trei meciuri, apoi s-a redresat şi a dat uitării înfrângerea umilitoare (0-3) de pe terenul lui FC Voluntari. În ciuda unui golaveraj negativ, patru goluri marcate şi şase primite, trupa lui Ilie Poenaru a venit cu un punct de pe terenul lui Sepsi (0-0), apoi a învins Universitatea Cluj (2-1) în faţa propriilor fani, adunând patru puncte în ultimele două etape şi şapte în total.
 
Anul trecut, Rapid a reuşit performanţa de a nu pierde niciunul dintre cele trei meciuri contra Bătrânei Doamne: 2-2 la Arad şi 1-1 acasă în sezonul regular, 2-0 la Arad în play-out.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele