Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | Rapidul a oprit în gara Slatina şi a plecat cu trei puncte uşoare: 3-0 cu CSM şi Iencsi ajunge la nouă puncte din nouă

Liga II Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19478644/5/rapid.jpg


Rapid continuă startul perfect de sezon. Sâmbătă, giuleştenii au câştigat fără emoţii la Slatina, 3-0 cu CSM, după golul lui Radu Crişan şi penalty-urile transformate de Hlistei şi Drăghiceanu.
 
Deplasarea Rapidului la Slatina a început în trombă, cu o "bombă" a lui Antonio Sefer care a aterizat dincolo de linia porţii, dar arbitrul Flueran nu a văzut golul. Nu a contat pentru echipa lui Iencsi, care a deschis oricum rapid scorul, în minutul 13, prin fundaşul central Radu Crişan, plasat perfect la o centrare a lui Hlistei. În minutul 38, Demici, împrumutat de la Rapid, l-a faultat în careu pe Drăghiceanu, mingea a ajuns pe punctul cu var, iar Hlistei a transformat, chiar dacă Nicuşor Grecu a ghicit colţul.



Rapid, maximum de puncte şi patru penalty-uri primite în trei etape

Fostul rapidist Mihai Ianovschi nu a găsit soluţiile nici în repriza a doua, iar Rapidul şi-a văzut liniştit de treabă. În minutul 64, giuleştenii au beneficiat de al patrulea penalty al sezonului, după un fault la Pop, iar Hlistei l-a lăsat pe Drăghinceanu să execute. Fără emoţii, 3-0 şi meciul e jucat!



 
După 3-1 la Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii Târgu Jiu şi 3-0 la Slatina, Rapid are maximum de puncte după trei etape şi golaveraj 8-2. Celelalte două echipe care pot atinge această performanţă sunt Dunărea Călăraşi, care înfruntă sâmbătă FC U Craiova, şi Farul, programată luni, la Timişoara.

CSM Slatina - Rapid 0-3 (Crişan 13, Hlistei pen. 34, Drăghiceanu pen. 64)

  • CSM Slatina: Nic. Grecu (cpt.) – Iana, Cotigă, M. Manea, Demici (Rogoveanu 46′) – Dorin Toma (R. Neacşulescu 71′), Ov. Popescu, Oprescu (Ceapă 71′), Deta – Ianis Stoica, Vlada (Vas. Gheorghe 46′)
  • Rezerve: Velcu – Bodri, Cr. Preda, C-tin. Radu, M. Grigore
  • Antrenor: Mihai Ianovschi
  •  
  • Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crişan, Bg. Manole, Goge – Sefer (Fica 60′), R. Lazăr (R. Costin 72′), Pănoiu – Drăghiceanu, Ţîră (Al. Pop 60′), Hlistei (D. Benzar 72′)
  • Rezerve: Tătaru – Mocioacă, , R. Ilie, Al. Dulca, Jorza
  • Antrenor: Adrian Iencsi

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele