Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | Răzvan Lucescu, scos din sărite de întrebările unui jurnalist, după victoria la limită obţinută de PAOK. Antrenorul român a scăpat o înjurătură

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20404481/1/razvan-lucescu.jpg

PAOK Salonic a câştigat meciul din deplasare cu Panetolikos, scor 2-1, în etapa a treia din Superliga Greciei. Alex Mitriţă a înscris primul său gol în campionat pentru PAOK. La finalul partidei, antrenorul Răzvan Lucescu a fost deranjat de întrebările jurnalistului de la PAOK TV şi a scăpat o înjurătură în limba engleză.

Mitriţă a deschis scorul în minutul 31, cu o lovitură de cap din careu. Execuţia l-a surprins pe portar.

Panetolikos a egalat în minutul 50, prin Diaz, în urma unui corner, dar PAOK a reuşit golul victoriei în minutul 80, prin brazilianul Sidcley.

Alexandru Mitriţă a primit un cartonaş galben în minutul 57 şi a fost înlocuit cu Biseswar în minutul 63.

După încheierea partidei, PAOK a fost criticată pentru erorile comise la fazele fixe în ultimele meciuri, iar Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa jurnalistului de la PAOK TV şi a folosit cuvântul "fucking", afirmaţia sa fiind cenzurată pe canalul de Youtube (minutul 03:25).

"Nu este adevărat, nu am fost slabi la faze fixe. Dar adversarii de astăzi sunt foarte buni la fazele fixe. A fost o luptă! Cu excepţia golului, nu-mi aduc aminte ca Panetolikos să-şi fi creat alte ocazii din faze fixe. Da, am primit acest gol şi trebuie să lucrăm la acest aspect, pentru ca adversarul să nu mai pună presiune pe noi.

Nu vreau să comentez prea multe despre cele două goluri înscrise de noi. Sunt doi jucători în situaţii diferite. Unul este mai bine pregătit din punct de vedere fizic, Sidcley, pentru că a fost din prima zi la pregătire cu Dinamo Kiev, a avut două luni de antrenamente şi meciuri. Celălalt jucător, Mitriţă, a venit în ultima zi de transferuri, fără o pregătire de durată la echipa de la care a venit. Golurile pe care le-au înscris cei doi se datorează muncii coechipierilor.

În privinţa fazelor fixe, trebuie să vorbim doar despre lucrurile negative? Este o victorie imensă, pe un teren foarte greu. Suntem la începutul sezonului, lucrurile n-au fost perfecte în această vară. Avem mult de muncă şi cel mai important aspect în acest moment este că trebuie să luptăm, să arătăm spirit. În unele momente, am făcut greşeli şi am fost sub presiunea adversarilor, dar le-am cerut jucătorilor să obţină cele trei puncte. Aceste victorii ne dau încredere pentru viitor. Trebuie să suferim în aceste situaţii, să luptăm meci de meci", a spus Răzvan Lucescu.

Clasamentul Superligii Greciei

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20404481/2/clasament-grecia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri