Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

VIDEO | Real Madrid continuă marşul triumfal către titlul din LaLiga! Partida cu Real Sociedad, de la 22:00 pe Look Sport+, Look 4K şi PrimaPlay.ro. Programul rundei

Real Madrid Publicat pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20489375/1/real-madrid-2021-2.jpg

Real Madrid îşi continuă cursa pentru titlu în LaLiga, în care pare că aleargă de una singură. În etapa a 16-a, madrilenii merg pe terenul lui Real Sociedad, iar confruntarea e pe Look Sport +, Look 4K şi platforma PrimaPlay.ro, de la 22:00. Nici în această partidă formaţia lui Ancelotti nu poate conta pe Bale şi Ceballos.

Real Madrid are 36 de puncte în LaLiga, ecart de şapte puncte peste Atletico Madrid, locul 2. Sociedad e pe locul 3, cu 29 de puncte, la fel ca Atletico. Real Madrid are parte de un parcurs impecabil în ultimele etape, 10 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

Însă, ultimul meci direct dintre Real Madrid şi Real Sociedad, din martie, s-a terminat la egalitate, 1-1.

Luka Modric, acord verbal cu Real Madrid pentru prelungirea contractuală

Real Madrid îl mai are sub contract pe Luka Modric până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Însă, spaniolii nu vor să îl piardă pe croat, chiar dacă acesta a ajuns la 36 de ani, şi vor să îi ofere un acord până în 2023.

Se pare că părţile s-au înţeles în mare parte, după cum notează mai multe publicaţii de presă sportivă din Spania, iar în perioada următoare va fi făcut şi anunţul oficial. Un lucru e cert, Modric tinde să îşi încheie cariera la Real Madrid, pentru care joacă de mai bine de nouă ani. El a venit la Madrid în 2012, de la Tottenham, pentru 35 de milioane de euro.

În acest timp, a jucat 406 meciuri, a marcat de 28 de ori şi a oferit 66 de pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 10 milioane de euro.

Celalte meciuri transmise de posturile Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro, din această etapă din LaLiga:

Sevilla – Villarreal, sâmbătă de la 15:00, pe looksport/ ppv1 (disponibil în reţeaua Vodafone)
Barcelona – Betis, sâmbătă de la 17:15, pe Look Sport +, Look 4K şi PrimaPlay.ro
Atletico Madrid – Mallorca, sâmbătă de la 19:30, pe looksport/ ppv2
Vallecano – Espanyol, duminică de la 15:00, pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro
Celta Vigo – Valencia, duminică de la 22:00, pe Look Sport 2 şi PrimaPlay.ro
Getafe – Athletic Bilbao, luni de la 22:00, pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele