Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Real Madrid, obligată să câştige cu Elche pentru a consolida locul 1 în La Liga. Partida, de la 15:00 pe Look Sport şi Look 4K

La Liga Publicat pe 30 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20446222/1/real-madrid-2021-2.jpg

Elche şi Real Madrid se întâlnesc în etapa a 12-a din La Liga, azi de la ora 15:00. Confruntarea se vede pe Look Sport şi Look 4K. Formaţia din capitala Spaniei a făcut un pas greşit runda trecută, chiar dacă în urmă cu două etape se impunea în El Clasico.

Real Madrid a făcut doar 0-0 cu Osasuna, pe teren propriu, şi a ratat şansa să se distanţele de Sevilla şi Atletico Madrid. E adevărat că trupa lui Ancelotti are şi probleme de efectiv, în acest moment neputând conta pe jucători importanţi, precum Bale, Ceballos, Isco, Modric sau Valverde.

În privinţa lui Elche, a pierdut etapa trecută, 0-1 cu Alaves în deplasare, în acest moment fiind în partea inferioară a clasamentului, sub ameninţarea locurilor retrogradabile. În ultimul meci direct, din campionatul trecut, din martie, madrilenii au câştigat partida de pe teren propriu, 2-1.

Adio, Marcelo!

Aventura brazilianului Marcelo (35 de ani) la Real Madrid se va încheia în acest sezon, la 15 ani de la momentul sosirii pe Santiago Bernabeu, după 22 de trofee şi 528 de meciuri.

Potrivit spaniolilor de la Fichajes, fundaşul stânga brazilian nu-şi va prelungi înţelegerea cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti şi va reveni în ţara natală, la Fluminense, clubul care l-a format şi de la care a fost cumpărat în 2007 pentru doar 6.5 milioane de euro, în ceea ce a fost una dintre cele mai bune afaceri făcute vreodată de Florentino Perez.

Dacă iniţial se credea că Marcelo va rămâne în capitala Spaniei până la finalul acestei stagiuni, când îi expiră înţelegerea, surse din presa spaniolă notează că sud-americanul e sătul de statutul de rezervă şi îi va cere lui Florentino Perez să-l lase să plece încă din iarnă, cel mai probabil contra unei sume mici de bani, având în vedere că Real îl va pierde gratis în vara lui 2020.

Venit ca un puşti cu aspiraţii pe Santiago Bernabeu, Marcelo a confiscat banda stângă şi s-a transformat în demnul urmaş al lui Roberto Carlos. A jucat titular sezon de sezon, indiferent de numele antrenorului, a marcat 38 de goluri şi a oferit 101 pase decisive în 528 de meciuri, găsindu-şi un loc în istoria clubului blanco.

Mai mult accidentat, Marcelo a pierdut în ultima perioadă lupta cu Ferlan Mendy pentru postul de titular în banda stângă a apărării, jucând doar două minute în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele