Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Recordul bătut de Leo Messi, după victoria cu 2-0 în faţa lui Nice. Argentinianul l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo

PSG Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21090799/1/profimedia-0768161013.jpg

Lionel Messi a atins încă o bornă importantă în cariera lui de jucător, după victoria cu 2-0 a PSG-ului în faţa lui Nice

Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din fotbalul european la nivel de cluburi cu 702 goluri, reuşind să îl depăşească pe Cristiano Ronaldo, graţie golului cu care parizienii au deschis socrul în deplasarea de la Nice. Lusitanul, actual jucător a lui Al-Nassr, reuşise 701 goluri pentru cele 4 cluburi la care a evoluat: Sporting, Real Madrid, Manchester United şi Juventus. 

Messi a marcat 672 de goluri în tricoul Barcelonei şi 30 cu PSG, reuşind să ajungă la acest număr impresionant în condiţiile în care ”La Pulga” are cu 105 meciuri mai puţine decât eternul său rivalul. Pe lângă acest record, Messi a bifat şi 1000 de contribuţii la goluri la nivel de club după ce i-a oferit assist-ul cu numărul 298 lui Sergio Ramos, la golul de 2-0 al parizienilor.

Nice – PSG 0-2. Parizienii scapă cu bine de o deplasare foarte complicată

PSG a făcut un pas important către titlul din Ligue 1, după victoria pe terenul celor de la Nice, cu scorul de 2-0.

Lionel Messi a deschs scorul, după o pasă excelent recepţionată de la Nuno Mendes. Sergio Ramos şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a trimis cu capul, ca urmare a unui corner.

În clasament, PSG are avans de 6 puncte în faţa celor de la Lens. Etapa viitoare cele două formaţii se vor confrunta, într-un duel ce poate fi decisiv pentru titlu.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele