Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

VIDEO | Remiză albă în FC Botoşani – ”U” Cluj! Cele două echipe şi-au împărţit punctele şi reprizele

FC Botoșani Publicat pe 6 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21114583/2/345068659-265735389226785-1525819041983838050-n.jpg

Remiza albă dintre FC Botoşani şi ”U” Cluj, partidă din runda a 7-a a play-out-ului SuperLigii României, a fost transmisă LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Etapa a VII-a din play-out mai programează luni meciurile: FC Hermannstadt - FC ”U” Craiova 1948 (16:30, în direct la Prima Sport 2) şi FC Argeş – UTA (18:30, în direct la Prima Sport 2).

În clasament, FC Botoşani este pe locul 10, cu 28 de puncte, iar Universitatea Cluj pe locul 12, cu 27 de puncte. 

FC Botoşani – ”U” Cluj 0-0

Echipele de start:

  • FC Botoşani (4-3-3): Ducan - Petro, Mutombo, Pius, Ţigănaşu - Ed. Florescu, Dican (cpt.) Ivanov - Pinson, M. Roman II, Mailat
  • Rezerve: Ed. Pap - Patache, Sadiku, Cioiu, Dragu, Golofca, Camara, Burlacu, M. Roman I
  • Absenţi: Zabou (accidentat), Tallo (nereţinut în lot)
  • Antrenor: Flavius Stoican
  •  
  • ”U” Cluj (4-4-2): Gorcea - Martic, Piţian, Miron, Oancea - Chipciu (cpt.), Bic, Remacle, Nistor - Thiam, Tescan
  • Rezerve: Iliev - Goranov, Trif, I. Filip, Pires, Simion, Hofman, I. Stoica, J. Gomes
  • Absent: Fl. Ilie (suspendat) 
  • Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Min. 90 + 5: Fluier final: meciul se termină 0-0! 

Min. 70: Ocazie pentru FC Botoşani! Camara se află în poziţie bună de gol, însă şutul său slab este reţinut fără probleme de către Gorcea. 

Min. 51: Ocazie pentru FC Botoşani! Mailat centrează, iar Mihai Roman II încearcă o execuţie acrobatică, însă o face imprecis.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 41: Ocazie pentru Universitatea Cluj! Ducan parează şutul la colţul scurt trimis de Remacle.

Min. 36: Ocazie pentru Universitatea Cluj! Tigănaşu şutează complet confunz către propria poartă, la finalul unui atac al ”şepcilor roşii”.

Min. 27: Ocazie pentru Universitatea Cluj! Lovitura de cap a lui Tescan loveşte bara. Portarul Ducan era învins.

Min. 15: Ocazie pentru FC Botoşani! Gorcea parează lovitura de cap a lui Pius. Arbitrul asistent a semnalizat ulterior ofsaid.

Min. 1: A început meciul!


FC Botoşani – U. Cluj, partidă din runda a 7-a a play-out-ului SuperLigii României, e LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, astăzi, de la ora 12:30. Runda trecută, târgoviştenii au pierdut, iar ”studenţii” au înregistrat tot o înfrângere.

Etapa precedentă, FC Botoşani a cedat în partida cu Petrolul, scor 0-1, iar Universitatea Cluj a cedat pe terenul echipei FC Voluntari, scor 2-3. Anterior, ambele obţinuseră câte un rezultat pozitiv. Moldovenii au făcut remiză cu FC U Craiova, scor 0-0, iar ardelenii au trecut de CS Mioveni, scor 1-0.

În returul sezonului regular, la 25 februarie, partida U. Cluj – FC Botoşani s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Referitor la situaţiile din clasament, FC Botoşani e pe locul 5 înainte de startul rundei, cu 27 de puncte, iar U. Cluj e imediat sub ea, cu 26 de puncte.

Sebastian Mailat pleacă de la FC Botoşani pentru 2 milioane de euro! Anunţul lui Valeriu Iftime

Primele luni din 2023, din SuperLiga României, aduc în centrul atenţiei un fotbalist interesant, care a avut evoluţii tot mai bune şi care ar putea fi protagonistul unei mutări importante în vară, pentru mulţi bani, de ordinul milioanelor de euro.

Este vorba de Sebastian Mailat (25 de ani), jucătorul echipei FC Botoşani, care în acest sezon a ajuns la statistici foarte bune, 15 goluri şi două pase decisive în 35 de partide. Valeriu Iftime, patronul clubului din Moldova, are încredere că poate încasa chiar şi două milioane de euro pentru el.

În România, singurul club care ar putea să achite suma amintită este FCSB, iar Iftime îl vede pe Mailat să se impună acolo. Poate că de mijlocaş se va interesa chiar şi o formaţie din afara României.

Ca să nu îl vezi pe Mailat, trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine.

El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd. Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin.

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare.

Ceea ce trebuie să facă Gigi Becali este o muncă de integrare. Pentru că este o diferenţă mare, un salariu de trei ori mai mare la Bucureşti. Şi jucătorii trebuie integraţi. Haruţ nu trebuie să fie rezervă niciodată la FCSB.

Este marea noastră greşeală. Trebuie să se acorde încredere, continuitate. O să îl vedeţi pe Junior Pius, este mult peste fundaşii centrali din România. Nu cred că Gigi Becali poate intra în grupele cupelor europene fără Junior Pius”, a spus Valeriu Iftime.

Sebastian Mailat evoluează la FC Botoşani din ianuarie 2022, când a fost luat de la CFR Cluj. Cu ardelenii a reuşit să câştige şi singurele trofee din carieră, trei titluri, 2018, 2019 şi 2020, şi o Supercupă a României, în 2019.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele