Ultima oră
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană

VIDEO ǀ Remiză albă între Real Madrid şi Villarreal! Thibaut Courtois îi menţine pe ”galactici” lideri în La Liga

Real Madrid Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20407598/1/profimedia-0634347239.jpg

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu, cu Villarreal, în etapa a VII-a din La Liga.

Real Madrid a trecut de la 6-1 cu Mallorca la 0-0 cu Villarreal în doar câteva zile. Madrilenii au avut destule probleme cu echipa de lângă Valencia şi numai interveţiile reuşite ale Thibaut Courtois a făcut ca rezultatul să nu fie în favoarea oaspeţilor.

După acest al doilea rezultat de egalitate înregistrat în La Liga, Real Madrid se menţine pe primul loc, cu 17 puncte. FC Sevilla este pe locul al doilea, cu 14 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, de pe locul al treilea, însă andaluzii au o restanţă.

Villarreal are opt puncte şi ocupă locul al zecelea.

De asemenea, formaţia FC Sevilla a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Espanol Barcelona, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei. FC Sevilla a înregistrat până acum în actuala ediţie a LaLiga patru victorii şi două remize.

Golurile au fost marcate de Jordan 13’ şi Mir 87’.

În minutul 66, de la Sevilla a fost eliminat Delaney.

Tot sâmbătă, Valencia a remizat cu Athletic Bilbao, scor 1-1 (goluri Andre 90’+5 / Martinez 69’). În minutul 82, de la gazde a fost eliminat Maxi Gomez.

Meciurile Real Mallorca – Osasuna, FC Barcelona – Levante, Real Sociedad – Elche, Rayo Vallecano – Cadiz şi Betis Sevilla – Getafe se vor disputa duminică, iar confruntarea Celta Vigo – Granada este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele