Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO ǀ România - Muntenegru 0-3. Trăim doar din trecut şi mai încasăm o umilinţă în prezent!

Echipa nationala Publicat pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20739208/3/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Naţionala de fotbal a României ne-a mai oferit o seară de coşmar. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor din Muntenegru, care a reuşit să se impună şi în tur, cu 2-0. Partidele s-au putut urmări în direct pe Prima TV.

”Tricolorii” au început curajos, dar au fost singurele licăriri. Mugosa, atacantul lui Incheon (Coreea de Sud) a făcut recital şi a marcat un ”hattrick” în poarta lui Niţă, care nu a mai reuşit să ne salveze, la fel cum a făcut-o de atâtea ori. Mingile pe sus au fost toate ale adversarilor, iar ai noştri păreau spectatori în multe situaţii.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

În celălalt meci al grupei, Bosnia Herţegovina a învins Finlanda, scor 3-2.

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.

În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

VIDEO ǀ România - Muntenegru 0-3 (Mugosa 43, 56, 63), în direct pe Prima TV. Echipele de start:

  • România: Niţă – Manea, Chiricheş-cpt., Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Maxim – Ştefănescu, Puşcaş, Mihăilă.
  • Muntenegru: Mijatovic - Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic - Jovovic, Scekic, Jankovic, Savicevic - Mugosa, Krstovic

Minutul 90+4: Final de meci! Muntenegru câştigă cu 3-0. Cuvintele sunt de prisos, e o nouă seară tristă pentru fotbalul românesc.

Minutul 77: Schimbare în echipa României. Păun este trimis pe teren în locul lui Marius Marin.

Minutul 63: GOL Muntenegru! Ce ar mai fi de spus! Mugosa face recital cu defensiva noastră şi marchează cu o execuţie frumoasă din 17 metri.

Minutul 61: Tănase verticalizează excelent, pe fondul unei erori comise de Jankovic. Puşcaş preia foarte bine de la 20 de metri şi pătrunde în careu, îl învinge din poziţie de singur cu portarul pe Mijatovic, dar reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 56: GOL Muntenegru! Jankovic centrează foarte bine, Mugosa se înalţă nemarcat în careu şi trimite în forţă cu capul. Atacantul sud-coreenilor de la Incheon ne înscrie al treilea gol în două partide.

Minutul 51: Tănase îl găseşte foarte bine pe Ştefănescu, care trage în blocajul unui fundaş advers.

Minutul 46: Edi Iordănescu mută. Florin Tănase îi ia locul lui Alexandru Maxim.

Minutul 45+3: Pauză în Giuleşti! Avem un singur şut pe poartă! Construcţia noastră este picată, iar jocul ofensiv a devenit aproape inexistent mai ales în partea a doua a primului act.

Minutul 45+1: Ratare uriaşă semnată de Ştefănescu, marele pariu al selecţionerului pentru meciul de azi. Mihăilă trage din 13 metri, Mijatovic respinge în bară, iar balonul cade în faţa jucătorului lui Sepsi, care din 6 metri trimite în portarul advers.

Minutul 43: GOL Muntenegru! Mugosa se desprinde din marcajul advers şi trimite în forţă cu capul, după un corner. Niţă este lăsat fără replică.

Minutul 38: Jorovic îl loveşte cu cotul în faţă pe Bancu din alergare, ai noştri protestează şi cer roşu. Se iscă un conflict ce se stinge repede. Burcă şi Tomasevic sunt şi ei avertizaţi pentru proteste.

Minutul 31: Şansă bună din nou pentru adversari. Krstovic trimite cu capul din cornerul rezultat, dar mingea se scurge razant pe lângă bara din dreapta lui Florin Niţă.

Minutul 29: Muntenegrenii se mută în zona careului nostru. Răzvan Marin pierde minge aiurea în careul în faţa lui Vesovic, dar Chiricheş are o intervenţie salvatoare prin alunecare şi respinge balonul în corner.

Minutul 16: România dezvoltă foarte bine un atac în viteză. Ştefănescu se desprinde din marcajul advers şi trage din interiorul careului pe lângă poartă. Jucătorul celor de la Sepsi se afla în poziţie de offside.

Minutul 1: A început partida! Deşi a ploua torenţial în Bucureşti, gazonul de pe Giuleşti se prezintă foarte bine.

----------------------------------

13:15: Edward Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul cu Muntenegru, iar Marian Aioani, Virgil Ghiţă, Alexandru Creţu, Alexandru Mitriţă şi Andrei Ivan, la care se mai adaugă accidentaţii Iulian Cristea şi Denis Alibec, au rămas în afara lotului.sunt cei patru fotbalişti care nu vor lua parte la acţiune.

Muntenegrenii au din nou probleme de lot

Adversarii nu vor putea conta pe doi jucători importanţi, ce traversează o formă bună. Este vorba despre Extrema stânga Sead Haksabanovic (23 de ani) şi fundaşul dreapta Adam Marusic (29 de ani), aceştia nu au făcut deplasarea în România

Marusic de la Lazio a înscris în partida tur şi a fost unul din cei mai buni jucători ai partidei. De asemenea, Haksabanovic este o altă pierdere importantă. Atacantul celor de la Djurgaden a înscris în remiza cu Bosnia Herţegovina.

Edi Iordănescu ţinteşte a doua victorie la rând în Liga Naţiunilor. ”Presiunea există mereu, trebuie să o acceptăm, să o folosim constructiv”

Edi Iordănescu a prefaţat partida şi a explicat că va face tot posibilul ca presiunea asupra echipei naţionale să fie folosită în scop pozitiv, mai ales că moralul este unul bun, după succesul cu Finlanda, de sâmbătă.

”Presiunea există mereu, trebuie să o acceptăm, să o folosim constructiv. Probabil că oricare dintre dumneavoastră aţi fi fost în pielea mea, v-aţi fi întrebat dacă se merită să primeşti toate atacurile, jignirile, umilinţele.

Mi-am pus o singură dată această întrebare şi am găsit rapid răspunsul: merită, pentru că dragostea mea pentru echipa naţională este la cote înalte. Sunt pregătit ca şi de acum înainte să primesc orice este nevoie, atât timp cât cred în potenţialul jucătorilor şi al echipei naţionale.

Faptul că am avut reacţie după meciul din Muntenegru şi am arătat altceva cu Bosnia, apoi mai bine în meciul din Giuleşti, îmi arată că avem încredere, că putem construi un viitor frumos”
, a spus selecţionerul, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri