Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO ǀ Sabău o duce pe ”U” Cluj în finala Cupei, după o pauză de 8 ani! ”Trebuie să mă bucur foarte puţin”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21108364/1/fc-hermannstadt-universitatea-cluj-cupa-romaniei-5-04-2023.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad şi s-a calificat în finala Cupei României.

Arădenii au avut un gol înscris de Postolachi şi anulat pentru fault în atac, în minutul 15. În minutul 34 arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty, după consultarea VAR, la un fault al lui Ubbink la Remacle.

Ioan Ovidiu Sabău rămâne modest. Antrenorul celor de la ”U” a declarat că este cu gândul la următorul meci de campionat, contra celor de la FC Voluntari.

”Tot respectul pentru aceşti jucători. Foarte încărcaţi, au tras de ei şi până la urmă au obţinut această calificare. Până la urmă, cred eu meritată.

Extraordinară, extraordinară. Chiar în acele momente grele, când echipa suferea clar, era împinsă în 16 metri destul de greu. Dar eu cred că ne-am descurcat bine, am stat bine în faţa mingii. Am schimbat şi sistemul la un moment dat. Au apărut şi accidentările şi a trebuit să improvizez. Am jucat un 3-5-2 sau 3-5-1-1. Dar, totuşi, o performanţă, cred eu, pentru jucători, pentru mine. Cred că o mare bucurie pentru oraş, pentru cei care iubesc această echipă”,
spus Sabău, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele