Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | ”Şansa nu a fost cu noi azi”. Adi Mutu e mulţumit de atitudinea elevilor săi

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21053273/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor în meciul de sâmbătă, de la Ovidiu, chiar dacă formaţia sa a fost învinsă de Farul, cu 2-1.

”A fost un meci spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre, în repriza a doua am mutat liniile mai sus, am dominat, şi ei au avut nişte situaţii bune.

La golul al doilea nu cred că mai e nevie de comentarii. Îmi pare rău pentru Moldo, pentru că în multe ocazii ne-a salvat, suntem alături de el. Şansa nu a fost cu noi azi. Important e că suntem în play-off şi o să vedem cum o să ducem lucrurile până la sfârşit. Jucătorii au arătat o atitudine bună, schimbată faţă de prima repriza a meciului cu Hermannstadt.

Noi am îndeplinit obiectivul clubului, presiunea este pe cei care au declarat că merg la titlu, noi o să ne facem suporteri”
, a declarat Adrian Mutu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele