adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

VIDEO | Sărbătoare la Ploieşti! Petrolul a revenit în prima ligă, după 6 ani

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20700543/1/petrolul-promovare.png

Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna a fost partida care i-a readus pe ”lupii galbeni” pe scena fotbalului din Casa Liga 1.

Meciul a fost unul spectaculos, în care ploieştenii au marcat două goluri de senzaţie, prin Mario Bratu. Primul gol, marcat în repriza întâi, a fost cu un şut de la distanţă, în forţă, iar al doilea gol a venit din lovitură liberă.

Fanii au declanşat fiesta şi au intrat pe teren după fluierul final, unde au sărbătorit alături de jucători revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

După retrogradarea din 2016, pentru Petrolul a urmat un adevărat ”purgatoriu”, clubul fiind nevoit să renască din Liga 4, dar tot greul s-a terminat cu această promovare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele