Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | Scandal la Piteşti! FC Argeş a cerut penalty în minutul 90. Augustin Eduard: "Arbitrul ne-a mitraliat. Este un furt împotriva muncii"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19639896/1/rps-0742.jpg

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu FC Argeş, scor 1-0, în etapa a 12-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după un contact între Ricardo Grigore şi Stephan Drăghici. Antrenorul gazdelor, Augustin Eduard, a declarat că este o eroare imensă de arbitraj.

Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici.

Arbitrul Marian Barbu a dictat fault în atac pentru Dinamo, apoi l-a eliminat pe antrenorul Augustin Eduard pentru proteste.

"Sunt de 50 de ani în fotbal şi n-am văzut aşa ceva! Un placaj al fundaşului asupra atacantului. Am făcut cinci paşi în teren şi am primit cartonaşul roşu. Ne consumăm sănătatea! Este clar, este un furt împotriva muncii unor oameni.

Dinamo a avut o primă repriză mai bună, apoi noi am revenit. La golul de 1-0, este de neexplicat ce făcea tânărul Micle pe la 16 metri, ca să fie surprins cu o minge de la jumătatea terenului. Lucrurile astea nu se pot antrena, n-ai cum să te lupţi cu arbitrul şi cu o poziţionare eronată a portarului.

Cred că nu suntem respectaţi şi cred că arbitrul a avut o tentă. Lui Gane, care a urlat tot meciul, i-a dat cartonaşul galben. Eu m-am comportat frumos tot meciul. Nici nu ştiu ce se va întâmpla, arbitrul m-a scos şi din muncă, dacă mă suspendă.

De ce nu se iau măsuri împotriva arbitrilor? Să nu mai arbitreze dacă a viciat rezultatul! A venit un domn care ne-a mitraliat, pur şi simplu. O să se recunoască faptul că a fost penalty, s-au dat zeci de faze. Noi pierdem puncte, bani, iar jucătorii sunt cu moralul la pământ. Ăsta e fotbalul românesc, nu se îndreaptă nimic, VAR nu apare, suntem la mâna lor!", a spus Augustin Eduard.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele