Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | Scene incredibile în Olanda! Steven Berghuis a lovit un fan. Jucătorul îşi cere scuze

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21212395/1/profimedia-0771382151.jpg

Steven Berghuis, de la Ajax, şi-a cerut scuze după ce o înregistrare video îl arată pe mijlocaş care pare să lovească un fan în faţa autocarului echipei sale, relatează BBC.

Incidentul a avut loc după înfrângerea echipei sale cu 3-1 pe terenul lui FC Twente, duminică.

"Îmi regret gestul, nu ar fi trebuit să fac asta", a declarat Berghuis într-un comunicat.

"M-am obişnuit până acum, dar oamenii cred că pot să strige orice. Reacţia mea nu rezolvă nimic. Am înţeles asta. Nu este bine, am un rol exemplar ca jucător al lui Ajax", a spus el.

Berghuis, care are 45 de selecţii pentru Olanda, s-a alăturat lui Ajax de la rivala Feyenoord în 2021 şi a marcat 11 goluri în 42 de apariţii în acest sezon.

El a petrecut un sezon la Watford în 2015-16, având nouă apariţii în Premier League înainte de a se alătura lui Feyenoord.

Câştigătoarea titlului de anul trecut, Ajax a terminat pe locul trei în Eredivisie pentru a obţine un loc de play-off în Europa League, ratând calificarea în Liga Campionilor pentru prima dată din 2009.

Feyenoord a fost încoronată campioană pentru prima dată din 2017, iar PSV a terminat pe locul al doilea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri