adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

VIDEO | Şcoala Altfel cu Gică Popescu, la Muzeul Fotbalului din Bucureşti. De ce surprize au avut parte micuţii

Special Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21050234/1/scoala-altfel-si-football-museum-bucharest.jpg
 
Muzeul Fotbalului din Bucureşti a pregătit un circuit special dedicat elevilor pentru perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, intervalul în care se pot desfăşura în acest an activităţile din programul naţional “Şcoala Altfel”.
 
Deja, după prima săptămână din program, elevi din mai multe unităţi şcolare, atât din Capitală, cât şi din alte judeţe, s-au bucurat de captivantele experienţe ale muzeului şi au învăţat lucruri noi despre istoria şi prezentul celui mai iubit sport al Planetei. Totul în formatul special “Fotbalul Altfel”. 
 
Ce înseamnă “Fotbalul Altfel” la Muzeul Fotbalului Bucureşti?
 
  • Exponate şi experienţe unice, selectate atent din catalogul muzeului, şi prezentate într-o manieră atractivă pentru toţi elevii, de la clasa I până la ultimul an de liceu;
  • Circuit ghidat, cu informaţii adaptate procesului educativ, dar care, în acelaşi timp, păstrează vie atenţia participanţilor şi furnizează într-un mod amuzant şi captivant reperele de excepţie ale sportului;
  • Întâlniri spectaculoase cu personalităţi ale fotbalului, şansa de a descoperi direct de la eroii fotbalului românesc valorile acestui sport şi de a împărtăşi cu aceştia emoţiile şi bucuria;
Oferta este generoasă, cei mici pot vedea tricouri purtate de mari fotbalişti, dar pot experimenta şi foarte multe jocuri şi activităţi interactive. E cel mai potrivit mod de a îmbina fotbalul cu istoria şi cea mai distractivă lecţie pentru ei”, a declarat Gică Popescu, fost mare internaţional român şi căpitan al Muzeului Fotbalului.
 
Iată cum s-a pregătit fostul mare internaţional Gheorghe Popescu pentru întâlnirile-surpriză cu grupurile de elevi care vor veni în Muzeul Fotbalului pentru vizita în programul “Şcoala Altfel”.
 
 
„Credem că elevii din România vor primi cu încântare colecţiile pregătite pentru programul naţional Şcoala Altfel. Am încercat să adaptăm informaţiile într-un mod captivant, asigurându-ne că oferim micilor vizitatori informaţii şi repere de excepţie ale sportului rege, toate împachetate sub forma unui circuit ghidat de vizitare. Pe lângă toate acestea, turul muzeului conţine şi vizite în spaţiile destinate jocului şi experimentării, unde vizitatorii îşi pot încerca abilităţile de fotbalist, portar sau comentator sportiv.” a precizat Tiziana Gagiu, Director adjunct Football Museum Bucharest.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele