Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Se încing roţile şi în MotoGP! Sezonul 2023 este pe Prima Sport, iar startul se dă în Portugalia

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21071253/1/motogp.jpg

Sezonul 2023 debuteză în acest weekend pe tărâm european, aspect atipic, în contextul în care startul se dădea în ultimii ani în Gold. Toată acţiunea este pe canalele Prima Sport.

Mare favorit este campionul mondial en-titre, ducatistul Francesco Bagnaia, care a fost cel mai rapid şi în sesiunea de teste, premergătoare sezonului. Constructorul italian plasează numeroşi piloţi în faţă şi astfel avem toate ingredientele pentru un spectacol pe două roţi desăvârşit.

Johann Zarco pe Ducati Pramac a fost al doilea în ultima sesiune de teste şi a confirmat evoluţiile bune din ultimii ani. Podiumul a fost completat de Fabio Quartararo, campionul mondial din 2022, care a pierdut dramatic titlul stagiunea trecută, după ce Bagnaia a recuperat fabulos în partea a doua a campionatului.

Surprizele pot fi produse de piloţii echipei legendarului Valentino Rossi: Luca Marini şi Marco Bezzecchi.

Stagiunea cuprinde 21 de curse şi vine cu o noutate, în fiecare sâmbătă de curse vom avea o competiţie de sprint, pe modelul celei din Formula 1.

Programul transmisiunilor Marelui Premiu al Portugaliei:

Vineri

Antrenamente 1 - ora 11:00, în direct pe Prima Sport 1
Antrenamente 2 - ora 15:15, în direct pe Prima Sport 1

Sâmbătă

Antrenamente 3 - ora 10:40, în direct pe Prima Sport 2
Calificări - ora 12:50, în direct pe Prima Sport 2
Cursa sprint - ora 17:00, în direct pe Prima Sport 1

Duminică

Încălzire - ora 11:45, în direct pe Prima Sport 1
Curse - ora 13:00, în direct pe Prima Sport 1

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele