Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

VIDEO | Sebastien Ogier a câştigat Raliul Croaţiei şi a provocat un accident. Francezul a primit o amendă drastică

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20140938/1/ogie.jpg

Pilotul francez al echipei Toyota, Sebastian Ogier, a provocat, duminică, un accident de rutier în timpul Raliului Croaţiei şi a forţat un baraj de poliţie, informează presa internaţională.

Duminică dimineaţă, în drum spre startul primei probe speciale din ultima zi a Raliului Croaţiei, Sebastien Ogier a fost implicat într-un accident rutier cu un şofer croat. Pe o înregistrare video, se poate vedea că Toyota francezului virează dreapta pe un drum, de pe banda a doua, şi intră în coliziune cu o altă maşină care circula pe prima bandă. Uşa din dreapta a maşinii Yaris a francezului a fost grav avariată.

Potrivit a ceea ce a transmis echipa comisarilor raliului, Ogier şi copilotul său Julien Ingrassia şi-au dat seama că aveau o problemă la maşina lor, Toyota Yaris WRC, în timp ce conduceau pe un drum cu mai multe benzi pe sens şi au încercat să oprească într-o staţie de autobuz, când au fost loviţi de un BMW care se deplasa pe prima bandă.

Ogier a schimbat actele cu şoferul BMW-ului şi, cu aprobarea organizatorilor raliului şi a unui membru al echipei aflat la faţa locului, au crezut că erau liberi să continue, dar o patrulă a poliţiei rutiere a intervenit. Ogier a fost filmat plecând de la locul accidentului şi fiind foarte aproape să-l lovească pe unul dintre poliţişti, care a încercat să-l oprească.

Pilotul francez a fost amendat cu 5.000 de euro de FIA şi a primit o etapă cu supendare. Dacă va mai comite vreo infracţiune până la 26 octombrie, Ogier va fi suspendat o etapă.

FIA a considerat că, deşi accidentul în sine nu a fost o încălcare a regulilor sale, "comportamentul lui Ogier a fost inacceptabil”, potrivit raportului comisarilor.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele