Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Şelimbăr – Dinamo 1-2! ”Câinii roşii” au făcut un pas uriaş către play-off după un final de meci dramatic

Liga II Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21041955/1/dinamo-bucuresti-unirea-constanta-liga-2-27-02-2023.jpg

CSC 1599 Şelimbăr – Dinamo Bucureşti 1-2, meci contând pentru etapa a 18-a din sezonul regular al Ligii a II-a, a fost trasmis în direct de către Prima Sport 1.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a XVIII-a a Ligii a II-a:

  • CS Şelimbăr - Dinamo 1-2
  • Concordia - Ripensia Timişoara 2-1
  • FC Braşov - Unirea Constanţa  5-2
  • Progresul Spartac - CSC Dumbrăviţa 0-0
  • Viitorul Târgu Jiu - CSM Slatina 0-1
  • Unirea Dej - Metaloglobus 1-1

Partida Poli Timişoara - Poli Iaşi are loc de la ora 14:30, iar meciul Steaua - Minaur Baia Mare se dispută duminică.

 

Întâlnirea Gloria Buzău - Unirea Slobozia este programată marţi.

Şelimbăr – Dinamo 1-2 (Jordan 90 + 1 / Ghezalli 30, Roşu 68)

Echipele de start:

  • CSC Şelimbăr: Mitrovic – Lumbu, Crişan, Palmeş, Popescu – Luca, Mitrea, Monea – Cărăuş, Năstăsie, Jordan
  • Rezerve: Roşca, Vişa, Natea, Sorea, Voi, Arhirii, Buzan, Răducioiu, Ursu
  • Antrenor: Claudiu Niculescu
  • Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roşu, I.Roşu – Borcea, Ah.Bani, Ghezalli
  • Rezerve: Dujmovic, Bena, Demici, Ţîră, Iglesias, Şerban, Pop, Delciu, Florescu
  • Antrenor: Ovidiu Burcă

Min. 90 + 5: Fluier final! Şelimbăr - Dinamo se termină 1-2!

Min. 90 + 1: GOL Şelimbăr! Jordan profită de o mare eroare in defensiva lui Dinamo şi înscrie. Ultimele minute din meci se anunţă incendiare.

Min. 68: GOL Dinamo! Iulian Roşu dublează avantajul ”câinilor roşii” tot printr-o lovitură de cap excelentă. Dinamo este foarte aproape de calificarea în play-off-ul pentru promovare în Superligă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 30: GOL Dinamo! Ghezalli deschide scorul printr-o lovitură de cap foarte bună. ”Câinii roşii” conduc cu 1-0 Şelimbăr. 

Min. 14: Ocazie mare pentru Dinamo! Şutul lui Borcea este respins în corner cu un reflex de senzaţie de portarul Mitrovic. 

Min. 1: A început meciul!


CSC 1599 Şelimbăr – Dinamo Bucureşti, meci contând pentru etapa a 18-a din sezonul regular al Ligii a II-a, va fi trasmis în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 12:00.

Partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, unde sunt transmise toate duelurile din Superligă, majoritatea celor din top 5 campionate (Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 şi Bundesliga) şi Champions League.

Deşi nu a început deloc bine primul sezon din istoria sa în Liga a 2-a, Dinamo este foarte aproape să acceadă în play-off-ul pentru promovare. ”Câinii roşii” au adunat 27 de puncte şi se clasează fix pe locul al 6-lea, ultimul ce duce în play-off.

De cealaltă parte, CSC 1599 Şelimbăr (locul 14, 21 de puncte) este interesată să obţină cât mai multe puncte pentru a nu avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele