Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Sepsi a luat foc după decizia FRF în cazul partidei cu FC U Craiova: ”În ţara noastră nu se poate, nu e regulament, a intervenit legea domnului Mititelu”

Sepsi OSK Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21050076/1/sepsi-fc-u-craiova-fani.jpg

Sepsi e total nemulţumită de faptul că partida cu FC U Craiova, întreruptă pentru scandări xenofobe şi decisă în primă fază la ”masa verde”, 3-0, se va rejuca! Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a comentat modul în care a primit vestea, acuzând în cuvinte dure ceea ce a decis Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

”Legea junglei” a numit Hadnagy ceea ce s-a stabilit joi, considerând total nedrepte cele întâmplate şi că nu s-a aplicat regulamentul aşa cum trebuie. A precizat că echipa lui Adrian Mititelu a fost în mod clar avantajată astfel şi a afirmat că Sepsi va merge la TAS, unde cazul să fie judecat din nou, dar de această dată de o entitate din afara României.

”Eram la masă cu toată conducerea, când am aflat vestea, toţi ne-am ridicat de la masă şi am plecat. E incredibil aşa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să ţipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă. Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel.

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat paşii care trebuiau, arbitrii şi observatorul nu au făcut ce trebuie. Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă 100%, că el ştie. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat.

Îmi pun şi eu o întrebare, dacă noi conducem 2, 3 - 0 până la pauză, dacă spectatorii adverşi ţipă: 'afară, afară', se opreşte meciul şi după ce se rejudecă se rejoacă meciul de la 0-0, atunci ne dă de înţeles că se poate face orice.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS şi noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte. Văd că în ţara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu”, a declarat Attila Hadnagy pentru sport.ro.

Comisia FRF a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca! A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. Clasamentul primelor 10 clasate în SuperLigă, ACUM:

  1. Farul - 61 puncte
  2. CFR Cluj - 60 
  3. FCSB - 54
  4. Rapid - 52
  5. U. Craiova - 51
  6. FC U Craiova - 40
  7. Sepsi - 39 
  8. U. Cluj - 34 
  9. 9 FC Voluntari - 33 
  10. Petrolul - 33

Pe lângă hotărâre, comisia a decis să reducerea penalităţii formaţiei din Sfântu Gheorghe, anume scăderea amenzii de la 25.000 de lei, la 10.000 de lei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele