Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au revenit în avantaj LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au revenit în avantaj
Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!” Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra

VIDEO | Sepsi a luat foc după decizia FRF în cazul partidei cu FC U Craiova: ”În ţara noastră nu se poate, nu e regulament, a intervenit legea domnului Mititelu”

Sepsi OSK Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21050076/1/sepsi-fc-u-craiova-fani.jpg

Sepsi e total nemulţumită de faptul că partida cu FC U Craiova, întreruptă pentru scandări xenofobe şi decisă în primă fază la ”masa verde”, 3-0, se va rejuca! Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a comentat modul în care a primit vestea, acuzând în cuvinte dure ceea ce a decis Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

”Legea junglei” a numit Hadnagy ceea ce s-a stabilit joi, considerând total nedrepte cele întâmplate şi că nu s-a aplicat regulamentul aşa cum trebuie. A precizat că echipa lui Adrian Mititelu a fost în mod clar avantajată astfel şi a afirmat că Sepsi va merge la TAS, unde cazul să fie judecat din nou, dar de această dată de o entitate din afara României.

”Eram la masă cu toată conducerea, când am aflat vestea, toţi ne-am ridicat de la masă şi am plecat. E incredibil aşa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să ţipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă. Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel.

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat paşii care trebuiau, arbitrii şi observatorul nu au făcut ce trebuie. Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă 100%, că el ştie. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat.

Îmi pun şi eu o întrebare, dacă noi conducem 2, 3 - 0 până la pauză, dacă spectatorii adverşi ţipă: 'afară, afară', se opreşte meciul şi după ce se rejudecă se rejoacă meciul de la 0-0, atunci ne dă de înţeles că se poate face orice.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS şi noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte. Văd că în ţara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu”, a declarat Attila Hadnagy pentru sport.ro.

Comisia FRF a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca! A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. Clasamentul primelor 10 clasate în SuperLigă, ACUM:

  1. Farul - 61 puncte
  2. CFR Cluj - 60 
  3. FCSB - 54
  4. Rapid - 52
  5. U. Craiova - 51
  6. FC U Craiova - 40
  7. Sepsi - 39 
  8. U. Cluj - 34 
  9. 9 FC Voluntari - 33 
  10. Petrolul - 33

Pe lângă hotărâre, comisia a decis să reducerea penalităţii formaţiei din Sfântu Gheorghe, anume scăderea amenzii de la 25.000 de lei, la 10.000 de lei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele