Ultima oră
Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!” | VIDEO EXCLUSIV

Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!” | VIDEO EXCLUSIV
 VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!” VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi a luat foc după decizia FRF în cazul partidei cu FC U Craiova: ”În ţara noastră nu se poate, nu e regulament, a intervenit legea domnului Mititelu”

Sepsi OSK Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21050076/1/sepsi-fc-u-craiova-fani.jpg

Sepsi e total nemulţumită de faptul că partida cu FC U Craiova, întreruptă pentru scandări xenofobe şi decisă în primă fază la ”masa verde”, 3-0, se va rejuca! Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a comentat modul în care a primit vestea, acuzând în cuvinte dure ceea ce a decis Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

”Legea junglei” a numit Hadnagy ceea ce s-a stabilit joi, considerând total nedrepte cele întâmplate şi că nu s-a aplicat regulamentul aşa cum trebuie. A precizat că echipa lui Adrian Mititelu a fost în mod clar avantajată astfel şi a afirmat că Sepsi va merge la TAS, unde cazul să fie judecat din nou, dar de această dată de o entitate din afara României.

”Eram la masă cu toată conducerea, când am aflat vestea, toţi ne-am ridicat de la masă şi am plecat. E incredibil aşa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să ţipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă. Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel.

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat paşii care trebuiau, arbitrii şi observatorul nu au făcut ce trebuie. Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă 100%, că el ştie. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat.

Îmi pun şi eu o întrebare, dacă noi conducem 2, 3 - 0 până la pauză, dacă spectatorii adverşi ţipă: 'afară, afară', se opreşte meciul şi după ce se rejudecă se rejoacă meciul de la 0-0, atunci ne dă de înţeles că se poate face orice.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS şi noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte. Văd că în ţara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu”, a declarat Attila Hadnagy pentru sport.ro.

Comisia FRF a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca! A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. Clasamentul primelor 10 clasate în SuperLigă, ACUM:

 1. Farul - 61 puncte
 2. CFR Cluj - 60 
 3. FCSB - 54
 4. Rapid - 52
 5. U. Craiova - 51
 6. FC U Craiova - 40
 7. Sepsi - 39 
 8. U. Cluj - 34 
 9. 9 FC Voluntari - 33 
 10. Petrolul - 33

Pe lângă hotărâre, comisia a decis să reducerea penalităţii formaţiei din Sfântu Gheorghe, anume scăderea amenzii de la 25.000 de lei, la 10.000 de lei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele