Ultima oră
”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins ”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor
Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus" Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"
Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze
Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei” Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei”

VIDEO | Sepsi – Chindia 2-2. Trupa lui Bergodi rămâne fără victorie în acest an

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21013859/2/sep-chi.jpg
 
Sepsi OSK a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXV-a a Superligii.

Pentru Sepsi au marcat Rondon (45+3) şi Safranko (56), iar pentru Chindia au înscris Cooper (20) şi Ahmatov (44).
 

VIDEO | Sepsi – Chindia 2-2 (Rondon 45+3, Safranko 55 / Cooper 20, Akhmatov 44), în direct pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălaşa, R. Ispas - F. Junior, Aganovic - I. Gheorghe, C. Matei, Rondon - Safranko
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă - Vorobjovas, Dulca - Neguţ, Akhmatov, D. Popa - Cooper

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină 2-2.

Minutul 90+4: Sepsi, dublă ratare! Ştefănescu este blocat în careul mic în ultimul moment, apoi Căbuz are un reflex de senzaţie şi scoate mingea de sub bară.

Minutul 90+2: Şansă uriaţă irosită de Chindia. Sergiu Buş trage din afara careului, iar portarul celor de la Sepsi respinge cu greu în corner.

Minutul 79: Celea a reluat spectaculos cu spatele. Traiectoria l-a surprins pe Niczuly, însă mingea s-a scurs prin faţa porţii.

Minutul 58: Popa este foarte aproape să readucă Chindia în avantaj, după un contraatac, dar Niczuly a reuşit să salveze situaţia în ultimul moment.

 

;

Minutul 55: GOL Sepsi! Ştefănescu trimite din corner, Boldor respinge deficitar, iar mingea ajunge la Safranko, care restabileşte egalitatea.

Minutul 45+4: Pauză! Chindia conduce cu 2-1.

Minutul 45+3: GOL Sepsi! Aganovic păcăleşte defensiva Chindiei şi scoate la Rondon, care îndeplineşte o formalitate din 4 metri.

Minutul 44: GOL Chindia! Akhmatov reia spectaculos din prima, după o lovitură liberă. Rusul a celebrat inediat reuşita.

Minutul 20: GOL Chindia! Erori în defensiva gazdelor, Cooper se înalţă şi marchează cu capul din 5 metri.

Minutul 18: Rondon este lansate foarte bine în careu, dar nu a reuşit să trimită suficient de puternic pentru a-i crea probleme lui Căbuz.

Minutul 10: Şansă mare irosită de Sepsi. Safranko trage în bară, mingea revine la Rondon, care cu aproape toată poarta goală trimite în braţele lui Căbuz.

Minutul 9: Popa trage cu efect din afara careului, balonul trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 8: Matei pătrunde în careu, dar trage modest din câţiva metri, fără emoţii pentru Căbuz.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------
 
Chindia a câştigat două din cele 3 meciuri, 2-1 la Ploieşti cu Petrolul, respectiv 2-1 cu UTA, tot pe stadionul „Ilie Oană”, acolo unde Chindia îşi dispută de doi ani toate meciurile oficiale. Dâmboviţenii au mai obţinut şi o remiză, 1-1 cu FC Argeş, tot la Ploieşti, în primul meci al anului. Cele 7 puncte câştigate i-au dus pe fotbaliştii pregătiţi de  Anton Petrea pe locul 9 şi în postura de a avea şanse la un loc de play-off, după ce în tur, înaintea sosirii actualului tehnician, echipa se afla pe loc retrogradabil.
 
De cealaltă parte, Sepsi ocupa, la finele etapei trecute, poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off. Trupa din Sfântu Gheorghe are în acest moment 33 de puncte. În tur, la Ploieşti, Sepsi a câştigat cu scorul de 2-1.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele