Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1. Paradele lui Târnovanu şi un penalty au făcut diferenţa

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20897300/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalty. Este a patra victorie consecutivă pentru formaţia lui Nicolae Dică în campionat.

Sepsi - FCSB 0-1 (Compagno 51-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, C. Matei, M. Ştefănescu - R. Varga, Al. Tudorie
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Ad. Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Minutul 90+6: Fluier final! FCSB se impune cu 1-0!

Minutul 89: Ştefănescu centrează cu efect din lovitură liberă, Ninaj se înalţă şi trimite cu capul razant pe lângă poartă.

Minutul 70: Gheorghe îl găseşte excelent pe Rondon şi trimite pe culoar. Târnovanu iese excelent şi îl blochează pe atacantul venezuelean.

Minutul 67: Niczuly intervine excelent la şutul lui Cordea din marginea careului.

Minutul 49: GOL FCSB! Ciobotariu îl trage în careu pe Compagno. Centralul dictează penalty. Iar italianul transformă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este egal, 0-0.

Minutul 45+1: Edjouma scoate la Olaru, care trage cu latul din prima puţin peste poartă din afara careului.

Minutul 24: Dawa îl trage de tricou pe Tudorie. VAR intervine, iar centralul dictează penalty. Târnovanu salvează la execuţia celui care a obţinut lovitura de pedeapsă.

Minutul 1: Ocazie mare ratată de Sepsi! Apărarea celor de la FCSB este surprinsă. Ştefănescu trage din întoarcere, iar mingea se scurge prin faţa porţii lui Târnovanu.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

FCSB este într-o revenire de formă vizibilă, în SuperLiga, unde echipa antrenată de Nicolae Dică a ajuns la trei victorii consecutive şi poate urca pe loc de play-off, dacă va câştiga partida de la Sf. Gheorghe. În momentul de faţă FCSB se află pe locul 8 în clasament, cu 17 puncte, dar este tot la 17 lungimi de primul loc din clasament, ocupat de Farul. 

De cealaltă parte, Sepsi a oscilat în rezultate în ultima vreme, iar după cele trei victorii consecutive din campionat au urmat două înfrângeri. Covăsnenii au pierdut în faţa echipei de pe primul loc, Farul şi a campioanei României, CFR Cluj. Trupa lui Bergodi joacă un fotbal frumos şi spectaculos, iar acest aspect va conta mult în condiţiile în care ”roş-albaştrii” au probleme în apărare, în acest sezon.

În ultimele cinci partide dintre cele două echipe, Sepsi s-a impus o singură dată, iar patru partide s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Nicolae Dică a admis că a vrut să plece de la FCSB. Discursul prin care Becali l-a convins să se răzgândească

Dezamăgit de joc şi de atitudinea elevilor săi în dubla cu Silkeborg, 0-10 la general, Nicolae Dică luase hotărârea de a pleca de la echipă şi a comunicat-o atât staff-ului, cât şi lui Mihai Stoica şi Gigi Becali. Dar finanţatorul FCSB i-a transmis că are încredere în el şi în munca pe care a depus-o, făcându-l pe Dică să se răzgândească şi să accepte provocarea de a se lupta pentru titlul din SuperLigă:

"Am avut o discuţie cu MM şi patronul echipei după meciul cu UTA. După meciurile cu Silkeborg am fost dezamăgit, supărat, trist, pentru că am pierdut acele două jocuri. După meciul cu Craiova îmi doream să reuşim să ne revenim, am reuşit 3 victorii consecutive în campionat, dar a fost dezamăgirea prea mare după acele jocuri pentru mine.

Am avut discuţia cu patronul echipei, i-am spus ce-mi doresc. Dânsul mi-a zis: 'Mă, tată, dacă tu ai făcut echipa, ai făcut antrenamentele, ai făcut programul, de ce să pleci? Nu trebuie să fii supărat pe acele două jocuri, noi avem încredere în tine. Trebuie să continui, noi avem încredere în tine, credem că putem să facem lucruri bune împreună'.

Mi-a zis ce v-a spus şi vouă, că îşi doreşte să plec numai când echipa va avea rezultate. M-a bucurat mult la meciul cu UTA că galeria a încurajat jucătorii. Am vorbit cu cei din staff, că acesta a fost un lucru important de a rămâne. Au fost alături de echipă, alături de mine", a spus Dică, sâmbătă, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Sepsi OSK.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele