Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Sepsi - Rapid 1-2! Oaspeţii au revenit de la 0-1 şi au conservat rezultatul în a doua repriză. Bijuterie de trei puncte, reuşită de Alex Ioniţă

Superliga Publicat pe 27 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20830552/6/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-rapid-bucuresti-superliga-27-08-2022-1.jpg
 
Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Sepsi a deschis scorul prin Rondon, în minutul 22, din penalti.

Pentru Rapid au marcat Sefer 28’ şi Ioniţă 45’+2.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas – Aganovic, Rodriguez, Ştefănescu (Matei 46’) – Bărbuţ (Golofca 68’), Rondon (Tudorie 68’), I. Gheorghe (Achahbar 72’). Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait (Crepulja 61’), Albu, Ioniţă (Papeau 61’) – Sefer (Pănoiu 76’), Dugandzic, V. Costache (Măţan 61’). Antrenor: Adrian Mutu. 

Cartonaşe galbene: / Papeau 73’, Sefer 76’

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Vladimir Urzică, Mihai Marius Marica – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Adrian Vornicu

Observator: Sorin Boca

Tot sâmbătă, Petrolul şi CS Mioveni au remizat, scor 0-0.

Vineri s-au înregistrat rezultatele FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0 şi UTA Arad – FC ”U” Craiova 1948 2-1.

Sepsi - Rapid 1-2 (Rondon 21 / Sefer 27, Ioniţă 45 +2), live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro ACUM. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas - Aganovic, Rodriguez, Ştefănescu - Bărbuţ, Rondon, I. Gheorghe
  • Rezerve: Began - Dumitrescu, Bălaşa, C. Matei, Junior, Golofca, Achahbar, Damaşcan, Tudorie
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Kait, Al. Albu, Al. Ioniţă II - Sefer, Dugandzic, V. Costache
  • Rezerve: Drăghia - Dussaut, Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Măţan
  • Antrenor: Adrian Mutu

Min. 90 + 4: Fluier final! Rapid învinge Sepsi în deplasare cu 2-1!

Min. 87: Ocazie pentru Rapid, cu Pănoiu în prim-plan.

Min. 80: Ocazie pentru Rapid! Şutul violent al lui Onea se duce puţin peste transversală. 

Min. 52: Ocazie pentru Sepsi!

Min. 50: Ocazie pentru Rapid, cu Dugandzic în prim-plan!

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: La pauză Rapid conduce în deplasare Sepsi cu 2-1!

Min. 45 + 2: GOL Rapid! Alexandru Ioniţă înscrie un adevărat eurogol şi îi aduce pe giuleşteni în avantaj, scor 2-1, după ce au fost conduşi cu 1-0. 

Min. 27: GOL Rapid! Niczuly respinge o centrare direct pe capul lui Antonio Sefer, care înscrie cu poarta goală. 

Min. 21: GOL Sepsi! Mario Rondon transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă, trimiţându-l pe Horaţiu Moldovan în direcţie opusă. 

Min. 20: După mai multe minute de consultări VAR, arbitrul Andrei Chivulete acordă penalty pentru Sepsi pentru un fault al lui Sefer la Ciobotariu. 

Min. 1: A început meciul!


Sepsi OSK şi Rapid, două dintre cele mai în formă echipe din SuperLigă, se întâlnesc de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, în cel mai interesant meci al etapei a şaptea. Fazele importante ale confruntării din Covasna se vor vedea în format live video pe site-ul www.primasport.ro.

Lider al SuperLigii la egalitate cu Farul, ambele cu câte 12 puncte, Rapidul merge pe terenul lui Sepsi OSK pentru a continua seria meciurilor foarte grele din startul sezonului 2022/2023 al SuperLigii. Autori ai unui start impresionant de sezon, giuleştenii au pierdut din turaţie cu Petrolul, 0-1 la Ploieşti, dar au repus lucrurile în ordine odată cu victoria contra celor de la UTA Arad, 1-0, în faţa propriilor suporteri. Cu succese contra FCSB-ului şi Craiovei, echipa lui Adrian Mutu are 12 puncte din 18 posibile, golaveraj 6-3, şi, după doar şase etape, e văzută drept una dintre favoritele la accederea în play-off-ul care va decide campioana României.

 
Acelaşi statut îl are şi Sepsi, formaţia lui Cristiano Bergodi ieşind bine pe plan intern dintr-un început de stagiune în care a mers, în paralel, şi în preliminariile Conference League, de unde a fost eliminată de suedezii de la Djurgarden. În şase etape, Sepsi a reuşit performanţa de a nu pierde niciun meci, dar, la fel ca în anii trecuţi, a devenit deja formaţia cu cele mai multe remize, obţinând patru rezultate de egalitate în primele şase meciuri. Sepsi are zece puncte, victoriile venind cu FC Argeş (4-0) şi acasă cu Universitatea Cluj (1-0), dar şi un atac mai bun decât al echipei lui Mutu, cu opt goluri înscrise.
 
Anul trecut, cele două formaţii s-au înfruntat de două ori în sezonul regular (2-2 şi 1-1) şi o dată în play-out, unde rapidiştii s-au impus cu 1-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele