Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Sepsi – Rapid 2-0. Prestaţie de nerecunoscut a giuleştenilor care au ratat şi din penalty

Superliga Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21088469/2/rap-sep.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Este prima victorie din istorie a lui Sepsi în faţa Rapidului.

Începutul meciului de la Sf Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe. În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

VIDEO | Sepsi – Rapid 2-0 (Tudorie 26, Ştefănescu 86), LIVE la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez, Matei - I. Gheorghe, Tudorie
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais - Emmers, Albu, Kait - Pănoiu, Dugandzic, Al. Ioniţă II

Minutul 90+5: Final de meci! Sepsi se impune cu 2-0.

Minutul 90+2: Cu ajutorul VAR, centralul dictează penalty, pentru un henţ la Bălasă. Săpunaru execută, dar trimite peste poartă.

Minutul 86: GOL Sepsi! Rondon trimite o pasă elegantă, iar Ştefănescu şutează perfect în diagonală.

Minutul 75: Ion Gheorghe pătrunde în careu şi trimite foarte aproape de stâlpul din stânga al porţii.

Minutul 56: Şansă mare irosită de Rapid! Niczuly are o super paradă la şutul lui Ioniţă din 10 metri.

Minutul 54: Emmers prinde un şut bun din afara careului, dar pe direcţia lui Niczuly.

Minutul 45+2: Pauză! Sepsi conduce cu 1-0.

Minutul 30: Aganovic încearcă o execuţie de la distanţă, dar Moldovan respinge.

Minutul 26: GOL Sepsi! Moldovan ezită să respingă şi pierde incredibil mingea. Tudorie profită şi deschide scorul.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

În returul sezonului regular, partida din Giuleşti dintre Rapid şi Sepsi s-a terminat cu victoria ”feroviarilor”, scor 3-0.

Referit la situaţiile din clasament, Rapid şi Sepsi sunt ultimele în play-off-ul SuperLigii. Bucureştenii au un plus de şapte puncte, 28 la 21.

Arbitrul Cătălin Popa va conduce la centru meciul din această seară. El va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Romică Bîrdeş, iar rezervă va fi Marian Barbu. În Camera VAR se vor afla Sorin Costreie şi Gabriel Stroe. Observatori au fost desemnaţi Aron Huzu şi Mircea Călin.

Laszlo Dioszegi a ieşit la atac după ce fanii FCSB-ului au făcut dezastru pe stadionul lui Sepsi

Nemulţumiti de faptul că nu au fost lăsaţi să stea în formulă completă, fanii celor de la FCSB au creat pagube la toaletele arenei din Sfântu Gheorghe.

După aceste incidente, Laszlo Dioszegi a reacţionat. În urmă cu ceva timp, el avea doar cuvinte de laudă la adresa fanilor de la FCSB, dar după pagubele create, a recunoscut că nu le înţelege atitudinea. 

”Deci să nu se înţeleagă greşit, fotbaliştii de la FCSB nu au distrus nimic. Toaleta respectivă se afla în zona oaspeţilor, iar distrugerea a fost făcută de aşa-zişii suporteri ai FCSB-ului.

Nu ştim câţi pentru că, din păcate, nu ai voie să montezi camere de luat vederi în toalete şi aşa nu ai cum să afli cine a făcut distrugerea, pentru că din toţi cei 420 poate că au fost o dată la toaletă şi nu ai cum să ştii câţi au fost şi cine au fost.

Sunt suporteri care vin doar pentru scandal la stadion şi pot să spun că nu doar la noi la Sfântu Gheorghe, ci şi prin alte părţi.

Nu ştiu ce bucurie pot avea aceşti oameni cărora le oferi nişte condiţii şi tot confortul, într-un spaţiu foarte cochet în care habar nu am cu ce au greşit acele elemente de mobilier din toalete.

Noi i-am primit foarte bine pe toţi care au venit la noi în deplasare. Noi am considerat mereu că nu avem duşman, ci avem adversar, care totdeauna noi am fost o gazdă bună cu adversarii.

Deci noi nu avem duşmani şi considerăm că o echipă este un simplu adversar”, a spus Dioszegi

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele