Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Botoşani 7-0. Covăsnenii fac scorul campionatului contra unei echipe de nerecunoscut

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20858251/4/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-botosani-superliga-superbet-17-09-2022.jpg
 
Sepsi Sfântu Gheorghe a obţinut cea mai categorică victorie a actualului sezon din Superliga, după ce a învins cu 7-0 pe teren propriu pe FC Botoşani.
 
Echipa lui Bergodi început partida cu un penalty ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1 acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.
 
În minutul 66 Ion Gheorghe a ratat un penalty, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalty).

VIDEO ǀ  Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Botoşani 7-0 (Rondon 24, 45+1, Gheorghe 66, Golofca 71, Achahbar 75, Tudorie 82, 90+1). Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - I. Gheorghe, N. Păun, Aganovic, J. Rodrighezu - Rondon, Golofca
  • FC Botoşani: E. Pap - Sno, Dican, Ţigănaşu, Dragu - Sylla, Mussis, Perianu - Shahaf, Camara, Mailat

Minutul 90+1: GOL Sepsi! Bărbuţ bifează a doua pasă de gol şi trimite în faţa porţii la Tudorie, care face 7-0, cu un şut din câţiva metri.

Minutul 82: GOL Sepsi! Bărbuţ îl serveşte pe Tudorie, care marchează cu o execuţie bine plasată. Cei de la Botoşani sunt KO! Scorul devine 6-0.

Minutul 75: GOL Sepsi! Achahbar înscrie şi el, la scurt timp după ce a fost introdus pe teren. Mijlocaşul olandez a finalizat cu o execuţie la colţul scurt.

Minutul 71: GOL Sepsi! Tudorie trimite o pasă cu efect, Golofca recepţionează şi înscrie cu o execuţie frumoasă.

Minutul 66: GOL Sepsi! O nouă eroare mare în defensiva celor de la Botoşani. Shahaf îl faultează în careu pe Rondon, iar centralul dictează penalty. Ion Gheorghe execută, Pap apără în primă fază, dar mingea revine la jucătorul covăsnenilor care în cele din urmă înscrie.

Minutul 48: Shaquill Sno vede direct cartonaşul roşu, pentru un fault la Dumitrescu.

Minutul 45+1: GOL Sepsi! Rondon se descurcă de lângă doi adversari şi bifează ”dubla” cu o lovitură de cap din câţiva metri, după un corner din partea dreaptă.

Minutul 43: Golofca trage fără elan dintr-o pendulare scurtă, dar Pap reuşeşte să respingă în corner.

Minutul 24: GOL Sepsi! Rondon îşi ia revanşa şi profită de o eroare a gravă a defensivei adverse. Venezueleanul bifează golul 30 în Superliga cu o execuţie bine plasată.

Minutul 19: Dican a tras în forţă de la 30 de metri, dar Niczuly a fost pe fază şi a respins şutul surprinzător.

Minutul 16: Dragu l-a faultat în careu pe Golofca, iar arbitrul a dictat penalty. Rondon a tras foarte slab de la punctul cu var, iar Pap a reuşit să prindă.

Minutul 10: Dican recuperează excelent şi scoate la Mailat, care trage pe lângă poartă dintr-un unghi greu.

 
Minutul 1: A început partida!
--------------------------------------------
 
Sepsi pare că a reuşit să spargă seria neversosimilă de trei înfrângeri consecutive. Etapa trecută, ardelenii au câştigat la Ploieşti, 2-1 cu Chindia, şi au reuşit să-şi spele o parte din păcate.
De cealaltă parte, moldovenii continuă o serie neagră de patru meciuri fără victorie. FC Botoşani a câştigat ultima dată în urmă cu mai bine de o lună, pe 14 august, culmea chiar pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0. De atunci, ei au adunat o remiză şi trei înfrângeri.
Înaintea confruntării directe, la finalul rundei anterioare, Sepsi se afla pe poziţia a noua, cu 13 puncte, iar FC Botoşani este pe locul 11 şi are 12 puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele