Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | Sezonul ruşinii pentru Parma! Man şi Mihăilă au terminat pe ultimul loc din Serie A

Serie A Publicat pe 23 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20215385/1/dennis-man-valentin-mihaila.jpg

Formaţia Sampdoria a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Parma, în ultima etapă a campionatului Italiei.

Sampdoria s-a impus în faţa Parmei, la care Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au fost în lot, prin golurile marcate de Quagliarella (20), Colley (44) şi Gabbiadini (64).

Genoa a câştigat în deplasare cu Cagliari, scor 1-0, datorită reuşitei lui Shomurodov (15). La Cagliari, Răzvan Marin a fost integralist.

În al treilea meci de sâmbătă, Crotone şi Fiorentina au remizat, scor 0-0.

În urma acestui rezultat, Parma termină pe ultimul loc în Serie A, cu doar 20 de puncte câştigate în 38 de meciuri. Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă a câştigat doar trei meciuri, a remizat de 11 ori şi a fost înfrântă de 24 de ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele