Ultima oră
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate

VIDEO | "SOLSKJAER" DE GRUIA. CE RECORD A STABILIT MINTEUAN LA CFR CLUJ

Video Publicat pe 20 mar 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj e la 4 puncte în faţa Craiovei şi are principala şansă la titlul de campioană. Clujenii au renăscut după venirea lui Alin Minteuan, care a intrat deja în istoria clubului. Promovat de la echipa a doua, “Solskjaer de Gruia” e singurul tehnician care a debutat cu 5 victorii pe banca CFR-ului, potrivit lpf.ro. Minteuan şi-a depăşit chiar propriul record după victoria cu Viitorul. Performanţa lui Minteuan a venit într-o perioadă în care numele lui Dan Petrescu era invocat tot mai tare pentru înlocuirea sa. Tocmai din acest motiv, actualul antrenor al CFR-ului a semnat iniţial un contract doar pentru două săptămâni. Totul se poate prelungi dacă ardelenii vor lua iar titlul. După pauza competiţională, CFR-ul va juca de 2 ori cu Astra într-un interval de 5 zile. Ambele meciuri din campionat şi Cupa României vor fi în direct pe canalele LOOK.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele