Ultima oră
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan
Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

VIDEO | Spectacol în Champions League! Napoli încheie la egalitate cu Barcelona, 1-1. Porto face surpriza şi se impune pe final în duelul cu Arsenal, scor 1-0.

Champions League Publicat pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21498542/1/profimedia-0806546924-1.jpg

FC Porto a câştigat, 1-0, cu Arsenal Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Golul a fost marcat în minutul 90+4.

FC Barcelona a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu formaţia italiană Napoli, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

Napoli - Barcelona 1-1

Echipele de start:

  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera - Anguissa, Lobotka, Cajuste - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Martinez, Cancelo - De Jong, Gundogan, Christensen - Yamal, Lewandowski, Pedri

Minutul 90+4 . Final de meci pe stadionul "Diego Armando Maradona", din Napoli, scor 1-1.

Minutul 90+4. Barca ratează o ocazie imensă în la ultima faza a meciului, după ce şutul lui Gundogan trece puţin pe lângă.

Minutul 75. Goooooollll Napoli! Oshimen primeşte mingea de la Anguissa şi şutează la colţul din stânga, fără şanse pentru Ter Stegen.

Minutul 60. Goooooollll Barcelona! Catalanii deschid scorul după ce Pedri îl găseşte perfect pe Lewandowski, iar polonezul îl învinge pe Meret cu un şut fin din interiorul careului.

Minutul 46. Start de repriză secundă!

Minutul 45. Final de primă repriză!

Minutul 23. Gundogan şutează de la distanţă spre vinclul porţii, însă Meret respinge frumos.

Minutul 22. Cancelo îl serveşte perfect pe Lewandowski în 6 metri, însă polonezul nu îl poate învinge pe portarul napoletenilor.

Minutul 8. Ocazie pentru Barcelona! Lamine Yamal trimite periculos din afara careului, însă Meret intervineLamine Yamal

Minutul 1. A început partida!

Barcelona a terminat grupa de calificare din care au mai făcut parte Porto, Shaktar şi Antwerp pe locul 1, cu 12 puncte, însă în LaLiga se află doar pe locul 3, cu 54 de puncte, la 8 "lungimi" de liderul Real Madrid.

De cealaltă parte, Napoli este departe de sezonul de vis pe care l-a avut în ediţia precedentă, când au câştigat campionatul în Serie A. Napoletanii sunt doar pe locul 9, cu 36 de puncte şi au terminat pe locul secund, cu 10 puncte, grupa C din care au mai făcut parte Real Madrid, Braga şi Union Berlin.

Porto - Arsenal 1-0

Echipele de start:

  • Porto: Costa - Mario, Pepe, Otavio, Sanchez - Nico, Varela - Conceicao, Pepe, Galeno - Evanilson
  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Odegaard, Rice, Trossard - Saka, Havertz, Martinelli

Minutul 90+4. Final de meci în Portugalia, scor 1-0.

Minutul 90+4. Gooooollll Porto! Galeno nu îi dă nicio şansă lui Raya şi înscrie cu un şut fantastic din afara careului.

Minutul 56. Ocazie mare pentru Arsenal. Trossard trimite puternic peste poartă după o centrare perfectă din corner.

Minutul 46. Start de repriză secundă!

Minutul 45. Final de primă repriză!

Minutul 21. Incredibilă ocazie pentru Porto! Galeno trimite mingea în bară dintr-o poziţie ideală, iar apoi pe lângă bara din dreapta porţii adverse.

Minutul 17. Arsenal domină copios partida, însă nu se apropie periculos de poarta adversă

Minutul 1. A început partida!

Porto se afllă pe locul 3 în Portugalia, la 7 "lungimi" de primele două poziţii ocupate de Sporting Lisabonga si Benfica şi a terminat grupa H pe locul 2. Din grupa de calificare au mai făcut parte Barcelona, Shaktar şi Antwerp.

De cealaltă parte, Arsenal a terminat grupa de calificare din care au mai făcut parte PSV, Lens, şi Sevilla pe primul loc, cu 13 puncte. "Tunarii" ocupă locul 2 în Premier League, cu 55 de puncte, la două "lungimi" de liderul Liverpool.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri